MENÜ

 

Új VW-ek Genfben

VW is készült az idei Genfi autókiállításra, ahol négy új modellt mutatott be. Az új modellek között megjelent a 2015-ös új generációs Touran és a felfrissített Sharan. A másik két modell az új Passat Alltrack és a Sport Coupe Concept GTE volt. A VW Touran a legkeresettebb MPV-k közé tartozik az eddig eladott 1,9 millió db-val. A harmadik generációs Touran a lenyűgöző sportos megjelenéssel, valamint jelentős helyet kínál és nagyon sokoldalú az utastere. A csomagtere 1 980 literes, ami mellett 6 új gazdaságos motorral lesz választható és asszisztens rendszerekkel tökéletes vezető társ lesz. Az új modell generáció elérhető lesz még 5 rádióval és rádió navigációs egységgel, valamint okostelefon alkalmazásokkal „App Connect”.

  

A másik családi VW a Sharan, ami új kényelmi és asszisztens rendszereket kapott, valamint széles körű szórakoztató rendszerekkel is elérhető. A megújult Sharan feljavított benzin (TSI) és dízel (TDI) motorokat kapott. A motorok alkalmazkodnak az Euro6 kibocsátási értékekhez, és a 15%-val takarékosabbak lettek. A harmadik újdonság a legújabb generációs Passat Alltrack, aminek bemutatója a Genfi autókiállításon volt. Az új modell alapját a Passat Variant adta, ahogy az elődnek is. Az új modell változat megkapta a védő elemeket az ütközőkön és az oldalsó küszöbökön. A meghajtásáról a 4MOTION összkerék-meghajtás rendszer gondoskodik és a speciális off-road vezető program, valamint a módosított alváz és a számos vezető asszisztens rendszer.

  

A sokoldalú Passat az összkerék-meghajtással kínál off-road tulajdonságokat és kiváló utazási kényelmet. A fénypont a kiállításon az új Sport Coupe Concept GTE tanulmány modell. A négy ajtós, négy személyes tanulmány modell meghajtásáról egy V6-os TSI motor gondoskodik, amit kiegészít két elektromos motor. A Sport Coupe rendszer teljesítménye 380 lóerő (279 kW) és a fogyasztása csak 2,0 l/100 km. A teljes avant-garde benyomás a kifejező orr rész a hűtőrács, a fényszórók és a VW jelvény összeolvad egy résszé. A tetővonala meghosszabbított, ami mellett jobban megdöntött A-oszlopot, és szép hosszú motorháztetőt is kapott. Az elbűvölő arányai ellenére a négy ajtós Sport Coupe kiváló fejtérrel rendelkezik és a 480 literes csomagtartó mérete sem kicsi. Az utastere tiszta design-t kapott, az ergonomikus tökéletességgel és az interaktív felülettel. A lélegzet elállító dinamikus kupé tanulmány modell meggyőző alternatívát kínál a B és C kategóriás sedan-ok között. 

- Rick -

2015. 03. 04., 11:25:21

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Hit Counter
Hit Counter

Asztali nézet