MENÜ


2016 Range Rover SVAutobiography

Land Rover bemutatja az új Range Rover SVAutobiography-t a 2015 New York International Auto show-n, ami hozzá teszi a még nagyobb luxust, a kifinomult design-t és a kiemelkedő teljesítményt. Az új SVAutobiography-val lehetősége van a luxus Range Rover optimalizálására, ami jelentősen fokozza a felhasználó élményt a zászlóshajóval. Az exkluzív kialakítású Special Vehicle Operations (SVO) technikai központ UK-ben. Az új SVAutobiography felszerelt egyedülálló külső design fejlesztésekkel, az exkluzív prémium bőr belsővel, ami az egyedülálló felszereléshez tartozik. Az új változat elérhető lesz normál- és hosszú tengelytávú változatokban, ami a 2016-os modellévre készült. Az új jellemzők a tökéletesen részletezve a további megerősített pozíciót, mint a világ legfényűzőbb és legalkalmasabb járműve.

 

A Range Rover-en először az ügyfelek választhatnak a 2016-os SVAutobiography-hoz egyedülálló Duo-tone karosszéria fényezés opciót is. A kombináció a Santorini Black feljavításával és a 9 választható színnel az alacsonyabb karosszéria alkot igazi megkülönböztetést. A 2016-os modell kiváló új Range Rover motorháztető feliratot és csomagtér ajtót ékesítő új SVAutobiography jelvényt kapott. Az egyedülálló hűtőrácsa befejezett a megkülönböztető Graphite Atlas-ban és a ragyogó krómban, további promóció a vizuális különbségekkel. A legerősebb 550 lóerős kompresszoros V8-as változat, négy szögletes kipufogóvégek finom célzás a hatalmas tartalékokra az erővel. A sok vezető kapcsoló tartalmazza a start-stop-val beleértve, a forgó gombokat a megmunkált szolid alumínium a gyönyörű recézett részletekkel, mint a pedálok.

   

A részletezések folytatódnak a első és hátsó középkonzolon, a megkülönböztető anyagokkal, a pohártartókkal és a csatlakozókkal. A hátsó ülésen utazók pihenhetnek a kényelmes ülésekben. A padlóalumínium ülés síneket és mély twist kárpit szőnyegeket kapott. A bőrborítású kézikönyv és a ragyogó Autobiography kulcstartó a recézett befejezéssel. Az új Range Rover a 2016-os modell évvel az SVAutoboigraphy-hoz kínál opciós csúszó csomagtér padlót. A szépen kialakított alumíniumból készült és választható fa opcióval, a padló kihúzható hátra a praktikusság fokozásáért és a könnyű használhatósággal, ami megkönnyíti a be- és kirakodást. Azokkal az ügyfelekkel, akik élvezik a sokoldalúságot a Range Rover osztott hátsó ajtójával, az SVO fejlesztett „Event Seating” üléseket, ami a csomagtér ajtó alsó felén kapott helyet.

     

Az Autobiography Black leváltása a csúcs Range Rover kínálatában az SVAutobiography-val, ami elérhető a szenzációs 550 lóerős V8-as kompresszoros motorral, a kombinált páratlan luxussal, valamint a legerősebb motorral a Range Rover történelmében. A teljesen alumínium 5.0 literes V8-as kompresszoros motor, használja az erőt a nagy teljesítményű Range Rover Sport SVR-vel, ami lesz újrahangolva az SVAutobiography-hoz. Az erős motor termel kiemelkedő 550 lóerőt és 680 Nm nyomatékot, ami észrevehetően növekedett 40 lóerővel és 55 Nm nyomatékkal, a V8-as kompresszoros Range Rover-hez képest. A maximális nyomatéka már elérhető 3 500-as fordulattól, és a sima, kifinomult ZF 8-fokozatú automata váltó szerelik hozzá, ami biztosít lélegzetelállító keveréket a teljesítménnyel, a fokozott rugalmassággal. Az 550 lóerős modell tervezett optimalizált példátlan kényelemmel és finomítással, valamint felszerelt Brembo első féknyergekkel fényes feketében.

     

A V8-as kompresszoros motor mellett az SVAutobiography ügyfelek választhatnak SDV6 Hybrid vagy SDV8 hajtásláncot. Az udvariasan részletezett méret változások az SDV6 Hybrid előnyeivel, még alacsonyabb CO2-kibocsátással és az SDV8 származékok most kínálnak fejlett start-stop technológiát, az átadó 33.6 mpg-s (kb. 8,4 l/100 km) fogyasztással és a 219 g/km-es CO2-kibocsátással. Az új modell tartalmazza az új javított Surround Camera rendszert az élesebb grafikával, a fokozott átláthatósággal, és a beépített mosó sugárral, a hátsó kamera. A Land Rover InControl technológiák folytatják, és most kínál még nagyobb okostelefon kapcsolatot, a felhasználói kényelemmel a piacon. Az InControl Remote Premium lehetővé teszi a tulajdonosoknak távolról ellenőrizni az üzemanyag szintet, az ajtókat, hogy bevannak zárva vagy nyitva vannak-e, a duda hangját, és megkönnyíti a Range Rover-ünk megtalálását a zsúfolt parkolókban - az okostelefon alkalmazás segítségével. Az ára 148 900 fonttal (kb. 204 000 €/ 61,0 mil. Ft) kezdődik a Range Rover SVAutobiography-nak, aminek értékesítése nyáron (2015) kezdődik meg. A feljavított Range Rover 2016-os modell kínálatának értékesítése szintén nyáron kezdődik meg, 74 950 fontos (kb. 103 000 €/ 30,5 mil. Ft) kezdőárral. 

- Rick -

2015. 03. 30., 18:16:37

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet