MENÜ

 

2015 ABT Passat

A legnagyobb VW Csoportos tuning vállalat az ABT Sportsline cég már kezelésbe vette az új Passat generációt a B8-ast, pedig még csak pár hónapja értékesítik. Az elődökön felül még természetesebben kifejezi az eleganciát és a teljesítményt. Az új modell ragyog az úton főleg a kombinációban a kiterjedt stílussal és a teljesítmény csomaggal az ABT Sportsline-tól. Az ABT Power New Generation az eredeti 240 lóerős dízelmotort 280 lóerőre hózza fel.

A speciálisan fejlesztett ABT Engine Control egység a saját software-vel, ez a legújabb feljavítás ami biztosítja a legnagyobb erőt, egyensúlyt és megbízhatóságot. Az új Passat-oz az ABT Sportsline hangolta az új sportos vizuális érzettel. A karosszéria kit mutatja a VW legdinamikusabb oldalát. Az első légterelő és a hűtőrács mellett kapott még oldalsó szoknyákat és külső visszapillantó sapkákat, valamint hátsó szoknyát és hátsó légterelő - ami elérhetők a kombi és sedan változatokhoz egyaránt.

    

A tuning Passat Variant megkapta az új ABT FR alu. felniket, a hatalmas 20”-as méretben, amikre Continental sport gumiabroncsokat szerelnek. A fekete fényezéssel és az első ragyogó dupla küllőkkel, ez a felni design megtestesíti a luxust, a sportosságot és az eleganciát. Az ABT felfüggesztés készül az optimalizált kezelhetőséghez. A tuning Passat Variant átlagfogyasztása 5,5 – 4,0 liter között mozog a CO2-kibocsátása 140-103 g/km között lesz. Az ABT Sportsline a VW Csoporthoz tartozó autómárkák modelljeihez készít tuning csomagot, mint pl. az Audi RS6-hoz, VW Transporter-hez, vagy a VW Golf GTI-hez. A VW és Audi márka modellek mellett, Seat és Škoda modellekhez is kínálnak tuning csomagot. 

- Rick -

2015. 04. 02., 21:50:57

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet