MENÜ
     

 

 

2015 ABT Audi TT

A matt gunmetal fényezésű új Audi TT jön, az ABT Sportline felhangolásával. A tuning modellel mutatja az ABT mennyi lehetőség van a 2.0 TFSI quattro-ban, amit feljavított a következő szintre. A négyhengeres turbófeltöltős motor teljesítményét 230 lóerőről emelték meg 310 lóerőre, és a maximális nyomatéka 370 Nm helyett már 440 Nm.

 
   
A megállásról ABT sport fék rendszer gondoskodik, a 6 dugattyús féknyergekkel és a 370 x 35 mm-es féktárcsákkal, amik gyors megállást biztosítanak az új 3. generációs TT-nek. A TT megkapta az ABT felfüggesztés rugóit és stabilizátorait, amik fokozzák a vezetés élményét. Az autónak tökéletes kapcsolata van az úttal, a méretes 20”-as új ABT FE design felniken keresztül, amikre Continental abroncsokat szerelnek 255/30 R20-as méretbe, amik a kiemelkedő tapadást biztosítják a felhangolt TT-nek.  
    

Az egyedi külső visszapillantó házak, az első szoknyák és az eltolt légterelő fokozzák a TT megjelenését. Az ABT tuning csomag még tartalmazza az új kipufogót és a fekete kipufogó végeket.  A 3. generációs TT a globálisan legnagyobb tuner vette kezelésben, aki a már forgalmazott modelleket tuningolja, a VW csoporthoz tartozó márkák modelljeit, az Audi, a Seat, a Skoda, és a VW márka modelljeit. Az ABT Sportsline az új modellek megjelenése után pár hónapra legkésőbb már a legújabb tuning csomagot piacra dobja az új modellekhez. 

- Rick -

2015. 04. 03., 14:58:38

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

 

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet