MENÜ
     

 

 

2015 ABT RS6-R

ABT bemutatta az új RS6-R-t Genfben, ami Daytona matt szürke fényezést kapott. A kombi Audi 730 lóerős motort kapott, ami erősebb, mint a NASCAR versenyautók Amerikában. A csúcssebessége 320 km/óra, ami szintén elég magas egy családi kombihoz képest. Az új modell alapját a felfrissült Audi RS6 adta, amit 2014 végén mutattak be. A megújult modell kapott új fényszórókat és kiterjedt karosszéria kit-et.

 
 
Az új modellhez kiválasztották a Carbon alkatrészeket, amiket az ABT karosszériához erősítene. Az tuning elemek tartalmazzák az első légterelő pengékkel és a légbevezető elrendezéssel, valamint az oldalsó küszöböket és a hátsó diffúzort. A tuning csomag még hozzáteszi a visszapillantó házakat, a sárvédő betéteket és a hátsó légterelőt, amik teljesé teszi a RS6 Avant megjelenését. A megjelenését még fokozták az új 22”-es FR alu. felnikkel, amiket szintén Genfben mutattak be. A tech csomag fokozza az alap autó teljesítményét, ami 560 lóerő és a felhangolás után több, mint 730 lóerőt tud leadni. Az alapját az ABT Power S adja, amit felhasználnak az ABT Engine Control egységhez.  
     

A teljesítmény növeléshez még tartozik, a rozsdamentes acél kipufogó rendszer is, amihez két fekete dupla kipufogó véget szerelnek. Az új erő és Daytona szürke fényezésű ABT RS6-R ovális pályán és drag gyorsulási pályán sem okoz csalódást. A gyári beállítások jó alapot adtak az ABT-nek a tuningoláshoz, aminek köszönhetően az RS6 Avant kapott állítható felfüggesztés rugókat és nagy teljesítményű gumiabroncsokat, az utóbbit a Dunlop készíti. Az új ABT RS6-R fogyasztása 13,4 l/100 km városban, országúton 7,4 l/100 km, és a kombinált fogyasztása 9,6 l/100 km, ami ekkora teljesítményhez nem is sok, valamint a CO2-kibocsátása 223 g/km. 

- Rick -

2015. 04. 03., 18:56:47

 
   

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

 

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet