MENÜ

     

2015 BUSEXPO - Zsámbék

A BUSEXPO korábbi sikere után, most 60%-val nagyobb területen, és minden eddiginél több kiállítóval várja a látogatókat. Az idei 2015-ös BUSEXPO április 22-én kerül megrendezésre a Zsámbéki Driving Camp-en. A 4000 m2-es kiállítótéren 37 kiállító cég, 22 testközelből is megcsodálható autóbusz, valamint 9 veterán autóbusz lesz jelen. A BUSEXPO idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre, a NiT Hungary szervezésében, akinek célja, hogy a legnagyobb gyártók és forgalmazók bemutathatják a legjelentősebb innovációikat.

   

     Setra Comfort Class 500                                             Mercedes-Benz Tourismo

A BUSEXPO-n debütál az első magyar fejlesztésű Euro6-os autóbuszcsalád is – nagy közönség előtt. A Credo három Euro6-os normának megfelelő motorral szereli autóbuszait, ami több 100 milliós ráfordítással elkészült – a legmodernebb, környezetkímélőbb hajtáslánc. A kiállításon még jelen lesz a Scania Higer A30 típusa, ami most először látható Magyarországon, ami a jelenlegi különjárati buszkínálat csúcsmodelljével az Irizar i6-ossal közösen mutatkozik be. Az előbb említett modellek mellett még a Setra is készül a ComfortClass 500 leghosszabb 15 méteres változatával, és a Mercedes-Benz egy Tourismo RH M autóbusszal.                           

Scania Irizar i6

Scania Higer A30

Credo Euro6

 

A kiállítók listáján megtalálható az AQUIS IT Services Kft., a Busz I. Kft., a Continental Hungaria Kft., a MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft., a Scania Hungária Kft., a Volvo-Rába és további kiállítók. A BUSEXPO szervezője a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary), a fő szakmai támogatója a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, valamint a kiemelt szakmai partnere a DrivingCamp Hungary. A szakmai támogatók között jelen van a Volán Egyesület, az Autós Nagykoalíció, a Budapesti Közlekedési Központ, és a Közlekedéstudományi Intézet Non-porift Kft. Az idei BUSEXPO-ról további információ az április 22-én megrendezett rendezvény után lesz. A rendezvényről további információk a http://www.busexpo.hu/ és a http://www.nit.hu/ weboldalakon találhatók.

 - A Mercedes és Setra buszokról készült képek, Fotókredit: EvoBus Hungary-tól származnak

- Rick -

2015. 04. 21., 22:29:04

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet