MENÜ

    

2015 WTCC Marokkó verseny

A hétvégi Marokkói verseny izgalmas volt, a Citroën-esek egymás elleni küzdelmével az első helyért, valamint a két LADA-s is kiesett a versenyből. A második verseny utolsó köreiben Michelisz Norbert is szép előzést hajtott végre, amivel megszerezte a 6. helyet. A verseny hétvége győztese Yvan Muller lett Citroën-vel, ahogy az első három helyezett. Muller a 14 körös versenyen 0.552 másodperces előnyt szerzett az élen.

 

López leggyorsabb időmérő eredménye ellenére is a 10. helyről a 3. helyig tudott feljönni a második versenyen, de az első versenyen megtartotta első helyét. Az első három helyezett Citroën-vel futott be a célba. Michelisz Norbertnek sikerült megelőznie társát Gabriele Tarquini-t, aki szintén egy Honda-t használ. A Honda-sok hárman vannak a WTCC 2015-ös szezonjában.

Az összesített végeredményben Tom Chilton lett a negyedik Chevrolet RML Cruze TC1-vel. Az összetett eredményben Michelisz Norbert a Zengő Motorsport versenyzője a 9. helyen végzett a hétvégén. A Yokohama Team Trophy-t továbbra is a Zengő Motorsport vezeti. A következő WTCC verseny a Magyarországi Hungaroring-en lesz, május 1-3 között, ami az idei harmadik verseny hétvége lesz.

 - A képek és információk az fiawtcc.com és a wikipédia oldaláról származnak -

- Rick -

2015. 04. 21., 11:50:56

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet