MENÜ

 

2015 Lincoln Continental Concept

A Lincoln bejelentette a Continental Concept-et, ami a teljesen új full-size sedan lesz, és jön a következő évben a jövő luxusával. Ez szintén erős jel, amivel jön a következő évben, mint bevezetése az új Lincoln Continental full-size luxus sedan-nak. A karcsú sziluett és az új króm hűtőrács, a Continental Concept érkezik meg új arccal. Az emelt Lincoln jelvény körülvett az ismétlő ragyogó alumínium Lincoln Star jelvényt. Az E-Latch kilincsek diszkréten beépülnek a tiszta jármű övvonalba. A kilincs technológia szintén biztosít elegáns belépést, valamint az ajtók nyitása könnyedén érintéssel. Az új technológia fémjel a járművel, ami indul a jármű érzékeléssel megközelítése és megvilágította belül és kívül. A külső védjegye a teljes szélességű hátsó lámpák jellemző előrehaladott fény technológia.

 

A teljesítmény LED mátrix fényszórók, a lézer asszisztens távolsági fényszórók fokozása a láthatóság javítása. Az új modell Rhapsody Blue metál fényezést kapott, ami visszatér a Continental-val. Az utastere a márka legérzékibb anyagokkal, amik tartalmazzák a Venetian bőr üléseket és ajtó elemeket, az Alcantara ülés betéteket és kartámaszok. A műszerfal körül Rose Gold betéteket használtak. A fényes fekete betétek a műszerfal körül hozzáteszi a kiemeléseket. A környező világítás fokozza az utasteret, ami létrehozza a nyugodt környezetet. A világos arany LED fények izzanak a közép konzolon és a fej felett. A szabadalmaztatott 30-irányú Lincoln tervezett üléseket használja, az új design-val, ami megfelel az utasok méreteihez és formákhoz.

   

Az utas oldali hátsó ülésről az utasnak lehetősége van az első ülést előre húzni a gomb érintésével. A hátsó utasok szintén tudják vezérelni a klíma beállításait és a Revel Ultima audio rendszert, ami lehetővé teszi az utasoknak a választást a három surround hang mód közül - a Stereo, az Audience, és az On-Stage. A hátsó ülés kényelme további kiemelt SPD SmartGlass festett napfénytetővel, ami lehetővé teszi az utasoknak a vezérlést hőségtől, a közvetlen napfénytől. A gomb érintésével, az üveg tudja hűteni a jármű utasterét annyira, mint 18 °F (-7°C) hőmérséklet, miközben 99 %-ban gátolja az UV sugarakat. A hátsó utasok szintén élvezik a kényelmet a tablet támogató tálcával. Az új modell még megkapta a pezsgő tároló rekeszt is.

   

A Continental Concept erejéről a Lincoln exkluzív 3.0 literes V6-os EcoBoost motor gondoskodik. Az új Lincoln szintén felszerelt a Lincoln Drive Control út javítás technológiával, és az adaptív kormányzással. Az autó ragyogó alumínium festett 21”-es felniket kapott. A vezető támogató technológiák tartalmazzák a Pre-Collision Assist-et a Pedestrian Detection-vel, az Enhanced Park Assist-et, és a 360°-os kamerát, ami a MyLincoln Touch képernyő mutatja a képet. A Continental Concept bemutatóját a New York-i autókiállításon volt.

- Rick -

2015. 04. 27., 21:40:32

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet