MENÜ

 

 

 

 

 

 

2015 Ferrari 488 GTB

Ferrari bemutatta az idei Genfi autókiállításon az új 488 GTB sportkocsiját. Az új modell 40 évvel később tovább viszi az ikonikus 308 GTB V8-as modell örökségét. A 488 GTB forradalmi szabadalmazott megoldásokat kapott, amiknek köszönhetően 670 lóerő a teljesítménye. A kifinomult dinamikus jármű vezérlése a teljesítmény teljes ellenőrzésével, ami a vezető képességeihez igazítja a teljesítményt, így egyedülálló vezetési élményt biztosítva.

 
   
Az új Ferrari biztosítja a Formula1 és a kitartó versenyek élményét, ami szállított győzelmet a 24 órás LeMans-i versenyen és a World Endurance Championship-en a Ferrari-nak. Az XX programot a Ferrari technikusai fejlesztették az egyedülálló tudással, ami dinamikus viselkedést ad extrém autónak, amit hétköznapi vezetők is tudnak kezelni. A 488 GTB a Gran Turismo Berlinetta rövidítését viseli a nevében, ami referencia a Ferrari történelméből.  
    

Az extrém teljesítményét az új 3 902 cm3-es turbófeltöltős motor biztosítja, amihez 7-fokozatú F1 duplakuplungos váltót szerelnek Variable Boost Management-vel, ami optimalizálja a nyomaték elosztást (760 Nm). A 488 GTB forradalmi aerodinamikai elemeket kapott a szabadalmaztatott megoldásokkal. Az új hátsó légterelő 250 km/óránál 325 kg leszorító erőt termel, ami sokkal stabilabb irányítást ad az új modellnek. A bemutatón új Rosso Corsa Met fényezést kapta meg a 488 GTB, valamint fekete kiegészítést, és piros utasteret. 

- Kartos Patrik -

2015. 05. 09., 20:11:39

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet