MENÜ


 

 

Új RX 200t - Shanghai Auto Show

Az új Lexus RX luxus SUV világpremierjét április 1-jén tartották, a New York International Auto Show-n. Az új RX 200t első megjelenése a Shanghai International Motor Show-n volt. Az RX 200t külön turbófeltöltős 2.0 literes soros, négyhengeres motort kapott, ami a választott piacokon kerül értékesítésre a világ körül. A hajtáslánc teljesítményéről, a VVT-iW (Variable Valve Timing-intelligent Wide) és alacsony tehetetlenségű, dupla csavaros turbófelöltő gondoskodik, ami több, mint 228 lóerőt (170 kW) biztosít. A fokozat áttételek a 6-fokozatú automata sebességváltóban adnak remek kigyorsulást.

 
 
A jelenlegi RX 270 generációhoz képest, az RX 200t zökkenőmentes és folyamatos felgyorsulás biztosít - a középes és magas sebesség tartományban. A turbófeltöltős 2.0 literes négyhengeres csatlakozik az RX motor kínálathoz. A 3.5 literes V6-os motor erősebb lett, ami 300 lóerőt termel, és hozzá az új 8-fokozatú automata váltót szerelik. A hybrid változat meghajtásáról az Atkinson ciklusú 3.5 literes V6-os gondoskodik, ami termel kb. 300 lóerőt, amikor az elektromos motorral közösen működik. A turbófeltöltős 2.0 literes benzinmotort hangolták az alacsony fogyasztáshoz és az alacsony CO2-kibocsátáshoz.  
    

Az új RX jellemzők a merész megjelenés, a kifinomult motorokkal, valamint az új utastér elrendezés nagyobb kényelemmel és luxussal. Az új modell személyautós kezelhetőséget kapott a tervezőitől, köszönhetően a megerősített alváznak és a javított felfüggesztés rendszernek. Az új RX szintén jellemzői az új, átfogó aktív biztonság csomag, amit Lexus Safety System+-nak neveznek. 

- Kartos Patrik -

2015. 05. 12., 21:51:47

 

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet