MENÜ
     

 

 

2015 ABT Q3 TDI 210 lóerővel

ABT Sportsline kezelésbe vette a megújult Q3-ast, aminek frissítés előtti változatát már teszteltük a kis 1.4 TFSI benzinmotorral. Az ABT új alkotásának alapja pedig most egy dízelmotoros változat volt, aminek teljesítményét 210 lóerőre emelték meg. A VW Csoport gyártóinak modelljeivel foglalkozó tuning cég, mindig tud újat mutatni. 

 
   

A legújabb Q modell az új ABT-POWER-New-Generation vezérlő egység, ami az alap 184 lóerőt 210 lóerőre emelte meg, de az új Golf GTD-ben és Octavia RS TDI-kben is 184 lóerős 2.0 TDI dízelmotor található meg. A 210 lóerő mellé 420 Nm-es nyomaték is jár, ami 380-ról van megnövelve. Az ABT motor vezérlőt tesztelték maximális megbízhatósággal, amire átfogó garanciát biztosítanak. Az új tuning Q3-as még ABT felfüggesztés ültetést is kapott, ami elöl 25 mm-t és hátul 35 mm-t jelent, valamint az ABT állítható magasságú felfüggesztés kit csökkenthető has magasságot biztosít, az első tengelyen 30 – 60 mm között állítható és a hátsó tengelyen 40 – 70 mm között.

 
     

Az erős és gyors, takarékos modellváltozat külső megjelenését is fokozták olyan kiegészítő elemekkel, mint az első légterelő, a visszapillantó házak, az ajtó sáv kiegészítői vagy a hátsó légterelő. Az ABT hátsó szoknya szerves része a hangtompító rendszerrel, és a négy hatalmas kipufogóvéggel, amik szintén fokozzák a megjelenést. Az ABT megjelenéshez még a saját készítésű és tervezésű ABT felnik sem maradhatnak el, amik 18”-21”-es méretek között választhatók a VW csoport modelljeihez. Az ügyfelek választhatják az új FR felniket, vagy az ER-C és DR felniket is. Az ABT még csomagtér szőnyeget is kínál a tuning Q3-hoz.

- Kartos Patrik -

2015. 05. 21.,  22:49:29

 

 

 

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

 

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet