MENÜ
      

 

Arden AJ23 Race Cat

Arden újabb alkotását mutatta be, aminek alapját az új Jaguar F-Type Coupe adta. A Jaguar-hoz egy teljes tuning csomagot készített az Arden, ami bemutat az új AJ23 Race Cat tuning F-Type Coupe. A tuning csomag tartalmazza a rozsdamentes acél rácsot és az exkluzív Arden design-t, ami kiegészíti a fékszárnnyal a légterelőn. A hátsó diffúzorral növelték a leszorító erőt a hátsó tengelyen így jobb tapadást és biztonságosabb kezelhetőséget adva a Jaguar-nak.

 
   
Az Arden AJ23 dinamikus megjelenését még fokozza az Arden saját készítésű sport rugó szettje, amik megültetik a gyári modellt kb. 25 mm-vel, így optimalizálja a vezetési élményét. Az ültetés mellett még megkapja a Sportline 21”-es több küllős felniket is, amik elérhetők az autó színében is. A sportos megjelenése teljes lesz a nagy teljesítményű kipufogó rendszer fékszárny szabályozásával. A tuning csomag még tartalmazza a teljesítmény növelést is, ami a sport katalizátorral kb. 20 lóerő plusz teljesítményt jelent, és még szebb V8-as hangot biztosít.  
   

Arden nem csak a külső megjelenését fokozta, de a teljesítményét is az F-Type-nak, ami kb. 40 lóerőt és 50 Nm plusz növelést jelent mindegyik motorváltozat esetében. A széleskörű fejlesztések és tesztelések eredményezték a kompresszor Kit-et, ami a teljesítményt 665 lóerőig képes megemelni. Az Arden alkalmazza az új kompresszoros hajtásláncát, a magasan ötvözött alumíniummal és a kovácsolt dugattyúkkal, valamint az ECU-t is optimalizálták.

- Kartos Patrik -

2015. 05. 23., 13:00:13

 
   

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Free Hit Counter
Free Hit Counter 

 

 

Asztali nézet