MENÜ
     

 

 

 

 

2016 Range Rover Sport & HST 

A Land Rover bemutatta az új Range Rover Sport HST-t a New York-i autókiállításon. A HST fokozza a nagy teljesítményű Range Rover Sport vezetési élményét köszönhető a feljavított 380 lóerős 3.0 literes kompresszoros V6-os benzinmotornak, az egyedülálló alváz beállításoknak, és a fokozott design jellemzőknek. A feljavításokkal a 2016-os modell évre a Range Rover Sport kínálattal szintén bemutatta New York-ban, ami tartalmazza az elérhető új Gesture Tailgate nevű csomagtér ajtó, ami elektromosan nyitható, a hátsó ütköző alatti láb lendítés érzékelésével is, ami előny, ha tele van a kezünk. A Land Rover bevezeti az Automatic Access Height-ot, ami egy automatikus hozzáférési magasságot ad a járműnek. A feltűnő megjelenésű új Range Rover Sport HST azonosítható az egyedülálló külső design-ról és az utastér fejlesztésekkel, ami ad a nagy teljesítmény luxus SUV-nak jellegzetes és dinamikus megjelenést.

 
   
A meglepő fekete megjelenés a külső design-val. A HST felszerelt a Stealth Pack első és hátsó lámpákkal, amik jellemzői és a kombináció a Santorini Black kiemelt tető és az új légterelő, ami ad a luxus SUV-nak célzott profilt. A HST megkülönböztető 21”-es alu. felniket is kapott exkluzív Sark Satin Grey megjelenést, segítve kihangsúlyozni a feljavított fékeket, amik piros féknyergeket kaptak. A nagyobb 22”-es Stealth alu. felnik elérhető az opciós listáról. A motorháztető és az első szárny szellőzők, a hűtőrács, és a ködfényszóró búra mind jellemzői a fényes fekete kiegészítőkkel, visszhangozva a RANGE ROVER felirat a motorháztetőn és a csomagtér ajtón. A közös más Dynamic Range Rover Sport változatokkal, ami viseli a piros Sport jelvényt a hátsóján, kiegészítve az egyedülálló HST jelvénnyel az első szárny szellőzőn.  
   
Az ereje jön a Land Rover 380 lóerős 3.0 literes V6-os kompresszoros benzinmotorból, ami fokozottan ad extra 40 lóerőt. Az egyedülálló alváz beállítások szállítanak még jobb vezetési élményt és gyorsabb reakciót, a kompromisszum nélküli kényelem és finomítás mellett. Változások a felfüggesztésben a karosszéria dőlés csökkentésére, valamint szállít fokozott gyorsaságot, a feljavított fékek biztosítják a megállást. A jellemzői a Dynamic Mode, ami optimalizálja a felfüggesztés beállításait, az Electric Power Assisted Steering (EPAS) rendszerrel és más elektronikai rendszerekkel alkalmazkodik az on-road vezetéshez. A jellemző biztosít több vezérelt elektronikai csillapítást és érzékenyebb gázpedált, miközben fokozza a sebességváltó- és a kormány reakciói. Az utastere a HST-nek jön a szemet gyönyörködtető két tónusú ülés betétekkel és Oxford bőrben. A kombinációban a kontrasztos műszerfal, a teljesen Ebony (ébenfa) ajtóbetétek.  
   
A magas minőségű bőr kárpit elérhető négy Ebony/szín kombinációban, mellette a teljesen Ebony kárpit opcióval. A mérték utáni HSV jelvény a műszerfalon, a kárpit szőnyegeken, és a TFT műszerfalon utal a luxus modell nagy teljesítményére. A sportos utastere kiterjesztett a nemes lemezborítás fokozat választó fülekkel a kormánykeréken, és a jellegzetes fényes Sport pedálok, miközben az alumínium utastér betétek jellemzői a Sports felirat. A Range Rover Sport HST rendelése már elérhető áprilistól, és az árai később ez évben jelentik be.  A HST mellet még a megújult 2016-os Range Rover Sport modell család is megérkezik, amihez már elérhető lesz a 3.0 literes Td6 turbófeltöltős, V6-os, dízelmotor is Észak-Amerikában.  
        

A megújulással már alapfelszeréles része lesz a start/stop rendszer is az SDV8 dízel változathoz. Az In ControlTM Remote rendszert pedig átnevezik és a 2016-os modellhez már InControlTM Protect néven lesz elérhető. Az InControlTMRemote Premium szolgáltatás lehetővé teszi az ügyfeleknek a kapcsolatot az autóval távolról, és megkönnyíti az autónk megtalálását a nagy parkolóházakban vagy baleset esetén, hogy könnyebben megtalálják. Ezt a villogó fényekkel és a dudálással biztosítja a rendszer. Az All Terrain Progress Control is már alap felszerelés része lesz, a 2016-os Range Rover Sports modellekben - a jellemző Terrain Response 2 technológiával és a fejlett off-road képességekkel. 

- Kartos Patrik - 

2015. 05. 25., 15:09:24

 
 
  

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Free Hit Counter
Free Hit Counter

 

Asztali nézet