MENÜ
   

 

 

2015 Toyota Hilux Invincible X

A világszerte híres kiemelkedő minőségű, tartósságú, és megbízhatóságú Toyota Hilux uralkodó jelenléte a globális pick-up piacon 50 év alatt több, mint 16 millió eladott darabot hozott a Toyota-nak. Az értékesítési siker ünneplésére a Hilux kínálatot kibővítik, az új csúcs változattal az Invincible X felszerelés szinttel. Az új felszerelés számos stílus elemmel kihangsúlyozza a különlegességét. A Hilux Invincible X azonnal felismerhető az egyedülálló külső stílus csomagon keresztül, ami magában foglalja az új védelmet az elején a króm befejezésben, valamint a motorháztető légnyílást, az első köd fényszórókat, a hátsó lámpákat, és az egyedi jelvényeket - az első ajtókon és a csomagtér ajtón.

 
   
Az ügyfelek 5 különböző alu. felni közül választhatnak, amik tartalmazzák a két új 17”-es opciós felniket, a 6-küllős dizájnnal, amit a Toyota Racing Development-vel (TRD) alkottak, valamint a 6-küllős felnik matt fekete fényezést kaptak. A Hilux Invincible X külseje tovább fokozott a hozzáadott oldalfellépőkkel és a választható platófedél megoldások tartalmazzák a króm kiegészítésű alumínium hengerelt záró fedelet, vagy a választható kemény tetőt. Az új változat a vezetőt és utasát köszönti a dedikált „Invincible” feliratos küszöbdíszlécekkel. Az utastér maga feljavított három új, két tónusú bőr kárpittal Dark Red-ben, szürkében vagy Tan-ben, amikre jellemző a dombornyomott Invincible X logo az első fejtámlákon.  
     

A hozzáadásban a középső kartámasz, kézifék kar, és váltó sapka szintén bőr kárpit borítást kapott, valamint a fokozat választó körül fényes króm kiegészítőket helyeztek el. A Hilux Invincible X felszerelt a Toyota Hotspot-val, mint opciós tétel. Az új Hilux Invincible X elérhető Extra Cab vagy Double Cab karosszéria változatokban és a választható 4 hajtáslánccal, amik tartalmazzák a 2.5 literes D-4D motorral szerelt változatot, ami elérhető 2WD vagy 4WD változatokban. Az erősebb 3.0 D-4D dízelmotoros változat viszont csak 4WD hajtással választható, de ez kézi- és automata sebességváltóval is elérhető. Az új Toyota Hilux Invincible X júliusban (2015) érkezik meg az Európai kereskedésekbe.

- Kartos Patrik -

2015-06-02, 17:04:23

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet