MENÜ
   

 

 

Rolls-Royce új technológiai és logisztikai központja

A Rolls-Royce Motor Cars megerősítette, az építését a vállalat új technológiai és logisztikai központjának Bognor Regis-ben, közel a Rolls-Royce otthonához Goodwood, West Sussex-hez az úton és pályán a sikeres indulással 2016 elején. Az ünneplésben az új Rolls-Royce Wraith behajtott az építkezésre, aminek jelölése egy a szuper luxus gépkocsi gyártóval - lesz az új létesítmény.

 
   
A technológiai és logisztikai központ megtalálható az Oldlands Farm Business Park északi peremén Bognor Regis-be, nyolc mérföldre a Rolls-Royce Motor Cars-tól. Az új 30 000 m2-es létesítmény ad logisztikai támogatást a vállalat gyártó üzemének, és központjának Goodwood, West Sussex-ben a jelenlegi és jövő modelleknek, valamint megszilárdítja a három jelenlegi műveletet: a bejövő raktárban a gyártott alkatrészekkel, az elosztó központ tartalmazza a bejövő karosszéria raktárt, és a befejezett autó raktárt és műhelyet.  
     

A területi fejlesztés alatt, mint az új premier üzleti hely West Sussex-ben, fenntartott az iroda, ipari, és támogató fejlesztés szállít az új generáció építésének a magas minőségű környezet az újonnan létrehozott és növekvő üzletnek. A Rolls-Royce első jelentős üzlete vesz előnyt a kezdeményezéssel. A Rolls-Royce Motor Cars nemrég bejelentette, hogy itt lesz gyártva az új drophead tourer 2016-ban, és megerősített fejlesztést a nagy testű autóval, a teljesen alumínium szerkezettel. A további feljavításokat a szerkezeten a Rolls-Royce Motor Cars Technology and Logistics Centre közzéteszi később ez évben.

- Kartos Patrik -

2015-06-07, 17:44:53

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet