MENÜ
   

 

 

 

2015 Renault Kadjar

Renault új Kadjar modellje Június 1-jétől elérhető Franciaországban, az ügyfelek láthatják a Renault kiterjesztését a meglévő crossover kínálatában, ami jelenleg tartalmazza a Captur és Koleos modelleket. A Kadjar a friss megközelítése a crossover tanulmány keresztül a folyó, sportos külső stílusnak, miközben az utastere a sportos és kifinomult formáknak köszönhető, ami használja a minőségi anyagokat és a magas minőségű befejezést. A Kadjar jön a modern felszereléssel, ami tartalmazza a csatlakozás funkciót az R-Link 2 multimédiás rendszerrel, és a számos vezető támogató rendszereket.

 
     
A Kadjar meghajtása több változatban lesz elérhető, amik tartalmazzák a 4x2, 4x2 – Extended Grip-vel, és 4x4 változatokat. Az új modell 4 felszerelés szinttel lesz elérhető, amik között az alapfelszerelés a LIFE lesz, ami jön manuális klímával, tempomattal – sebesség korlátozással, és Bluetooth CD-s rádió – MP3 visszajátszással, valamint hang vezérlés. A LIFE felszerelés szint szintén tartalmazza a 17”-es felniket, a króm kiegészítőt – az ablakok körül, és a bőr kormánykereket. A ZEN felszerelés egy szinttel magasabb kényelmet ad, ami hozzáteszi hátsó parkoló szenzorokat, az elektromosan behajtható visszapillantó tükröket, a sávelhagyásra figyelmeztetést, és a közlekedési jel felismerő rendszert. Ez szintén kiemelkedik a LIFE felszerelésű változattól a 17”-es gyémánt hatású felnikkel, és az extra festett hátsó ablakokkal.  
      
A ZEN felszerelés felett a BUSINESS felszerelés szint áll, ami üzleti ügyfeleknek készült, a felszerelése megkapja az első parkoló szenzorokat, plusz az új Renault R-Link 2 multimédiás rendszert, ami fokozza a kényelmet a két alacsonyabb felszereléshez képest. A csúcs felszerelésű változat az INTENS lesz, ami már méretes 19”-es felniket kap alapfelszereléséhez. A csúcs modell jön a Full LED Pure Vision fényszórókkal, valamint a bőr/szövet kárpittal, és a Nappa bőr kormánykerék. Az INTENS változat szintén felszerelt a Renault R-Link2 multimédiás rendszerrel, plusz kínálat a vezető támogatással, ami hasznos a mindennapi használatban, ami tartalmazza az Easy Park Assist-et, a holttér figyelőt, a tolató kamerát, és az Active Emergency Braking-et. A moduláris utastérre jellemző a 60/40 arányban dönthető hátsó üléssor – a Renault’s Easy Estate rendszerrel.  
     

A 4 felszerelés szint mellett még elérhető lesz az új modell a korlátozott kiadású EDITION ONE felszereléssel, ami egy ünnepi kiadású változat lesz belőle. Az EDITION ONE változat alapját a Kadjar ZEN változat adja, aminek felszerelését kiegészítették első parkoló szenzorral, az új Renault R-Link2 multimédiás rendszerrel, és a 60/40 arányban dönthető hátsó ülésekkel – az Easy Break rendszerrel. A Kadjar Edition One szintén felszerelt a 19”-es felnikkel, metál szürke első és hátsó védő elemekkel, és a különleges kombináció a hasonló bőr/szövet kárpittal, mellette az exkluzív utastér betétek. A Renault Kadjar elérhető 3 választható Energy motorral, ami különböző igényeknek felel meg. A Kadjar Energy dCi 110 kiemelkedik a legjobb autók közül az osztályban, az alacsony fogyasztással, ami 3.8 l/100 km, és a CO2-kibocsátása csak 99 g/km. Az ügyfelek választhatják kézi vagy EDC dupla-kuplungos automata váltóval. Az erőforrás választékában megtalálható még az Energy dCi 130-as dízelmotor, és az Energy TCe 130-as benzinmotor.

- Kartos Patrik -

2015-06-08, 17:45:47

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet