MENÜ
   

 

 

2016 BMW 7 Series – Az új csúcs BMW

A BMW csoport bemutatta az új zászlóshajóját, a következő generációs BMW 7-es szériát, a BMW Welt-en, Münchenben, 2015. június 10-én. A BMW 7 Series luxus sedan új alap, a könnyű design-val, a menetdinamikákkal, a kényelemmel, az intelligens kapcsolattal, és az üzemeltetési rendszerekkel. A klasszikus jellegzetességei a magas szintű befejezésű sedan-okkal, olyanok, mint a luxus, a kényelem, és a helyzet kiegészítve a BMW 7 Series-ben más területeken, ami kínál az ügyfeleknek bizonyítást a hozzáadott értékekkel.

 
 
Az új generáció tágasabb utasteret kap, több személyes kényelemet, és az innovatívabb funkcionalitást. A globális indítása távközlésnek az új BMW 7 Series-vel, a központú a „Driving Luxury” igényen. Az új BMW 7 Series hozza a pozitív új szempontokat a BMW márkánál. A BMW M képviseli a „Future of Performance ”-t, és a BMW i a „Future of Mobility”-t. A BMW 7 Series a Future of Luxury-t (a jövő luxussal) képviseli a kínálatban. Az új modell fut keresztül az egész kampányon. Ahogy az úttörő, mint az új BMW 7 Series a kreatív partner, a beállításokkal, és az innovatív megközelítéssel kiválasztott.  
 

Az autó pozícionált, mint „a kortárs luxus élmény, az elit teljesítménnyel, az ideális kifejező formákkal. Az első média előzetessel, a kísérő online kampánnyal, a kiválasztott termék jellemzőivel mutatkozott be az új modell, mint, az új BMW Laserlight-cal, a Carbon Core-val, és a Remote Control Parking-val. A globális indítása kezdődik 2015, június 10-én.

- Kartos Patrik -

2015-06-16, 13:18:58

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Free Counters
Free Counters

 

Asztali nézet