MENÜ
   

 

 

2015 Subaru Impreza Sport Hybrid – JP

Subaru újabb hybrid modellel bővíti kínálatát, ami az új Impreza Sport Hybrid modell. A Subaru korábban már piacra dobta az XV Hybrid változatát, amit követ az új Impreza hybrid. A motor asszisztens funkciója biztosítja a sima lineáris gyorsulást, amihez a csapat éles sportos kezelhetőséget adott. A hybrid modell fogyasztása 20,4 km/ liter. A hybrid rendszer is megkapja a Subaru legendás Symmetrical All-Wheel Drive összkerék-meghajtás rendszerét, amihez jön még az alacsony súlypont, ami mindegyik Subaru modellnek a védjegye. Az elektromos motor nagyfeszültségű akkumulátorokat kap.

 
    
Az új modell hajtáslánca egy CVT váltót kapott, amin keresztül a hybrid rendszer teljesítménye a kerekekre jut. Az új modell az EyeSight-ot tartalmazza, mint alapfelszerelés része. Az EyeSight lehetővé teszi az Eco-Cruise Control funkciót is, ami az elektromos motor hajtás energiát a fékezéssel vissza termeli. Az új modell felfüggesztését fokozták, ami javítja az utazási komfortot. A motor tartókat hidraulikusra cserélték, így csökkentették csökkentve a vibrációt és a zajt. Az erősen kiemelt széles és alacsony megjelenését, még fokozták a küszöb légterelőkkel, amikkel alkottak dinamikus, és kiemelt megjelenést.  

   

  

 

A hátsója is kapott légterelőt, ami fokozza az aerodinamikáját, és LED-vel kombinált hátsó lámpák csökkentik az energia fogyasztását. Az utastere zongoralakk elemeket kapott. A csúcs felszerelésű modellek jellemzői az ezüst Ultrasuede 3 ülések, a kék varrással, és a még magasabb minőséggel. A Subaru az új modellből 500 db-ot értékesít majd a tervek szerint (500 db/ hónap). Az ügyfelek választhatják Ice ezüst metál, kristály fehér, kristály fehér gyöngyház, mély tenger kék gyöngyház, Quartz kék gyöngyház, és Venetian piros gyöngyház fényezések közül. Az új Subaru Impreza Sport Hybrid kezdőára 2 505 600 Jen ( kb. 18 000 € / 5,6 mil. Ft) a Japán piacon.

- Kartos Patrik -

2015-06-21, 13:59:58

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

Hit Counter
Hit Counter

Asztali nézet