MENÜ
     

 

 

2015 A.R.T. xHawk5 „BMW X5”

A Nuremberg-i tuning specialista kezelésbe vett egy újabb prémium SUV-t, ami egy teljes átalakítást kapott „xHawk5” a Wide Body Kit-vel a BMW X5-höz. A Nuremberg-i központja az autó tunernek a prémium SUV-kkal, az A.R.T szintén kínál teljes tuning csomagot a BMW X5-höz.

 
     
A Wide Body Kit az xHawk5-vel fokozták a külső megjelenését, ami tartalmazza az első légterelőt, az ütközőt, a rácsot, a hármas LED fény szettet oldalanként, az első szoknyába építve, az első sárvédő szélesítést, a bal és jobb oldali szoknyákat, az első és hátsó ajtó elemeket, a hátsó sárvédő szélesítést, a hátsó ütköző a beépített hátsó diffúzorral, valamint a beépített duplafalú 100 mm-es két oldalra kivezetett dupla kipufogó vég, az új kipufogó rendszerhez, a krómozott A.R.T. logó megjelöléssel.  
    

A lekerekített tető légterelővel, és az aero motorháztetővel, valamint az agresszívebb stílusú BMW vese rácsok fokozzák a megjelenését. Az A.R.T az X5-höz tanácsol 22”-es felniket, a monoART1 típusú felniket az A.R.T. PREMIUM WHEELS katalógusból, amikhez 295/30 R22-es 103W-s abroncsokat adnak. Az X5 tökéletessége körül az A.R.T. tuning kínál belső alkatrészeket, amik készülnek bőrből és Alcantara-ból. Az A.R.T. tuning a dízel motorokat is felhangolta a Diesel Power-vel, amik mellett változó adaptív kényelmes felfüggesztést, nagy teljesítményű fék rendszert, és a tökéletesített hangú teljes sport kipufogó rendszert kapott.

- Kartos Patrik -

2015-07-04, 16:02:59

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet