MENÜ
   

 

 

2015 Skoda Rapid Spaceback ScoutLine

Škoda emocionális felhívását megerősítették a legújabb verzióval, a Rapid Spaceback ScoutLine csomaggal. A legfontosabb jellemzői a modellnek tartalmazzák az erős outdoor megjelenést, a megkülönböztető műanyag külső elemekkel, a 16”-os vagy 17”-es alu. felnikkel, és a hozzáadott design elemekkel. A Škoda Rapid Spaceback eladásai 2014-ben is növekedett. A Rapid Spaceback a Škoda első hatchback-e, amit nagy hangerővel mutattak be a kompakt szegmensben két éve.

 
 
A bővülő Cseh márka kínálata a Fabia és Octavia között adott helyet az új modellnek. A Rapid Spaceback egyre népszerűbb fiatalabb ügyfelek körében, a dinamikus és friss design-val, és a praktikus Škoda tulajdonságokkal. 2014-ben a Škoda szintén bővítette a sportos Rapid Spaceback Monte Carlo változattal kínálatát. Az indítása óta az Európai piacon a több, mint 105 000 Rapid Spaceback-et adtak el. Az első és hátsó ütközőt befejezték jellegzetes matt feketében, valamint ezüst védőbetétet kapott. A matt fekete műanyag nyújt védelmet a jármű oldalán, ami tartalmazza az ajtó küszöböket és a kerék járat védelmet is.  
 

A csomag tartalmazza még az ezüst 16”-os „Rock”, vagy a 17”-es „Camelot” felniket a választástól függően. A külső visszapillantó házak ezüst fényezést kaptak. A teljes kínálat szín választék tartalmazza az új flotta színt, a „Pistachio Green” zöld fényezést. A választható motor kínálatból a GreenLine motorok kimaradnak. A Rapid Spaceback ScoutLine elérhető mindegyik hajtáslánccal, ami tartalmazza a három benzinmotort 90, 110, és 125 lóerős (66, 81, és 92 kW) teljesítményekkel, valamint a két dízelmotort 90 és 116 lóerővel. Mindegyik motor megfelel az Euro6-os kibocsátási értékeknek, és a felszerelt a Start/Stop rendszerrel, és az újító fékezésnek.

- Kartos Patrik -

2015-07-08, 22:28:22

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet