MENÜ
   

 

 

2016 Mercedes-Benz GLC

Mercedes bemutatta az új GLC modelljét a G, GL, GLA, és GLE modellek mellett, ami már ötödik G a sorban. Az új modell fokozott műszaki tartalommal és javított felszereléssel jön, és a kezdőára 45 960 € (SK)/ 44 506 € (DE) lesz. A piaci indítása csak szeptemberben lesz Európában. Az új közepes méretű SUV lenyűgöző a márka karakteres biztonságával, a korszerű asszisztens rendszerekkel, és a nagyszerű energia hatékonyságával. A példátlan változatos kínálat és felszerelés lehetővé teszi a GLC ügyfeleknek, a legjobb kombinációt.

 
    
A külső design és felszerelés kínálat tartalmazza az AMG Line, az EXCLUSIVE, és OFF-ROAD külső megjelenést felszereléstől függően. Az AMG Line a sportosságát hozza ki az új modellből, az EXCLUSIVE az exkluzív elegáns megjelenést adja, és az Off-Road a város terepjáró megjelenést. Az alapfelszerelését még kiegészíthetjük Night csomaggal, és választhatunk 12 színárnyalat és 15 felni közül, amikkel még egyedibb lehet a GLC. Az egyediséget még lehet fokozni az utastér kárpit, betétek változtatásával, amit a felszerelés szintek is változatnak alapfelszerelésnél. Az ajtóbetétek lehetnek ARTICO mesterséges bőrből, DINAMICA mikroszálas bőrből, vagy designo nappa bőrből.  
    
A hagyományokat megőrzik az Edition1 felszerelés csomaggal, ami 8 211 €-s felár. Az exkluzív Edition1 változat megkapja az AMG Line első és hátsó ütközőit, a 20”-as multi-küllős felniket, a B-oszloptól hátrafele sötétített ablakokat, és az Edition1 jelölést. Az utastere designo nappa bőr kárpitot kapott, ami lehet fekete vagy két árnyalatú fehér/fekete, de a gyémánt mintás varrás mindegyik kárpit változathoz jár az Edition1-ben.  
    

Az alapfelszerelése már tartalmazza az úttörő asszisztens rendszereket, mint a COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS-t, ami tartalmazza a Crosswind Assist-et (oldalszél asszisztens), a Headlamp Assist-et (fényszóró asszisztens), az ATTENTION ASSIST-et vagy az ESP rendszert, valamint még tartalmazza a Dynamic Cornering Assist-et (dinamikus kanyarodási asszisztens), és az állandó 4MATIC összkerék-meghajtást. Az új modell még elérhető lesz AIR BODY CONTROL-val is, ami tartalmazza a DYNAMIC SELECT választó gombot és az Off-Road Engineering csomagot, ami 5 beállítást biztosít az off-road programmal.

- Kartos Patrik -

2015-07-10, 13:30:13

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet