MENÜ
     

 

2016 Mercedes-Benz A-osztály

Mercedes bemutatta a megújult A-osztályt, ami a sportos teljesítménye mellett, fokozott kényelmet kapott a tervezőktől, amit a DYNAMIC SELECT választó biztosít a vezető választása szerint. Az A-osztály vezető kiemelkedő kényelemben, sportosságban, vagy takarékosságban vezethetik A-osztályukat a választott mód szerint. A Mercedes növelte motorválasztékát a legkisebb Mercinek. Az A160 - 102 lóerős (75 kW) változat lesz az alap modell. Az új takarékos 109 lóerős A180 d BlueEFFICIENCY Edition változat a legtakarékosabb lehet a kínálatban a 89 g/km-vel. A sikeres MERCEDES AMG PETRONAS Formula 1 csapat drámai design-val látta el, a különleges MotorsportEdition modell változatot, ami különösen vonzó a verseny rajongóknak.

 

  

2016 Mercedes-AMG A45 AMG - AMG Exclusive & 2016 Mercedes A-Class trailer

 
A Mercedes-AMG A45 4MATIC előnye szintén a felfrissült modell. A növelt teljesítménye 381 lóerő (280 kW), és a maximális nyomatéka 475 Nm, és a világ legerősebb kompakt sportkocsija. A megújult A-osztály rendelhető július 3-tól (2015). Az első modellek a kereskedésekbe csak szeptember végén érkeznek meg. A 2012-es év volt az indulása a kompakt szegmensben az új sportos formavilágú A-osztálynak. A modell frissítés most az ügyfelek kedvére tesz a még nagyobb kényelemmel a veszteség nélküli dinamikus teljesítménnyel. A megújult modell már megkapja az Apple CarPlay-t, és a MirrorLink-et az okostelefonokhoz. A feltűnő vonalak, a dinamikusan ívelt felületek és a kupé-szerű ablak vonalak jellemzője az A-osztály megjelenésének.  

  

2016 Mercedes A250 Sport - AMG Line, 2016 Mercedes A250 MotorsportEdition, & A220d 4MATIC - Style

 
Az új nyíl forma az első ütközőn még mindig jelen van, mint a Concept A-CLASS-on (2011). A gyémánt hűtőrácsa, az új LED High Performance fényszórók (opciós extra, és alap az A45-ben), és az újonnan tervezett hátsó lámpák, valamint a kipufogó végek az ütközőben, amik az új generációs kiemelések a sportosságában és a dinamizmusában. A műszeregység a csöves design-val készültek, és magas minőségű számlap grafikát kapott, valamint a galvanizált kapcsolók feljavították az utastér minőségét, és most nagyobb képernyőt kapott 20,3 cm-es (8 inch) átmérővel. Az új színek és anyagok, valamint a befejezése a betéttel a műszerfalban biztosít friss légkört. Az új jellemzők tartalmazzák a Sahara Bézs/ fekete bőr kárpitot az Exclusive csomaggal, és az új ülés design-t a piros vagy zöld kiemelések a Style line-ban.  

   

A45 AMG - AMG Exclusive, A250 Sport - AMG Line, A250 MotorsportEdition, & A220d 4MATIC

 

Az új modellhez opciósan elérhető a LED High Performance fényszórók, és a hangulatvilágítás, ami mellette egyedülálló 12 szín közül választhatunk – a felszerelés kínálat az A-osztállyal megfontoltan kiterjesztett sok területen. A megújult modell még új ülés párnát is kapott, és már alapfelszereléstől megkapja magasság állítást 60 mm-ig, mindegyik felszerelés szintnél. A sikeres MERCEDES-AMG PETRONAS Formula1 csapata megalkotta a speciális Motorsport Edition modellt, ami a verseny rajongóinak kedvence lehet. Az első és hátsó ütköző betétek petrol green zöld fényezést kaptak, és azonos szín díszíti a küszöböket, és az AMG alu. felnik pereme is megkapta a zöld árnyalatot. Az AMG hátsó szárnya megszépült a petrol green kiemelésekkel, mint a külső tükrök is. A szemet gyönyörködtető részletek az utastérben folytatódnak, a petrol green zölddel a szellőző nyílások körül, és a kontrasztos díszvarrással, amik szintén zöldek. A sport ülés kárpitok fekete bőr/DINAMICA mikroszálban jelennek meg a petrol green dekoratív vonalakkal, mint a biztonsági öv. A Motorsport Edition elérhető mindegyik motor változattal az A200/ A200 d-től, de kivétel az A45 AMG változat.

- Kartos Patrik -

2015-07-13, 16:46:20

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

 

 

 

 

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet