MENÜ
   

 

 

2015 Toyota Mirai – US

A Toyota hidrogén üzemanyag cellás sedan-ja a rekorder levezethető távolságban egy teli tartállyal, egy zéró kibocsátású autóval a piacon. Az új Toyota Mirai hidrogén üzemanyag cellás jármű bizonyított a hatótávja a 67 mérföld/gallos (108 km/ 3,8-4,5 l - UK-US) fogyasztással, ami hivatalos US átlag fogyasztásban város és országút vegyes vezetési számításai alapján, valamint a becsült vezetési távolság 312 mérföld (502 km) egyetlen tankkal, mint bármelyik más zéró kibocsátású autó a piacon. 

 
    
Megerősítették, hogy a Mirai zéró kibocsátású elektromos jármű a piacon, ami képes meghaladni a 300 mérföldes távot egyszeri töltéssel. Mirai a világ első sorozatgyártású hidrogén üzemanyag cellás elektromos járműve, a négyajtós sedan teljesítménnyel, ami versenyez a hagyományos belső égésű motorokkal.  
     

Az új modell előállított és kibocsát vízgőzt. A Toyota bevezeti a Mirai-t korlátozott számban az UK-ban, és más kiválasztott Európai piacon később ez évben, a következő indítása Japánban lesz és nyártól pedig Kaliforniában lesz elérhető.

- Kartos Patrik -

2015-07-16, 17:47:28

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet