MENÜ
   

 

2015 Italdesign Giugiaro GEA

Italdesign Giugiaro a 85. Genfi autókiállításon mutatta be a GEA-t. A „Piloted Driving” technológia kilátás a jövőbe, a technológiailag fejlett felszereléssel, ami lehetővé az autonóm vezetést. Az egyszer autonóm autóvezetés a városi közlekedésen keresztül, autópályán, és minden ilyen helyzetben, amikor a vezető egyszerűen nem élvezi a vezetést, de ez lehetővé teszi az összpontosítást a feladatokra. Amikor tervezték a GEA-t gondoltak az üzletemberekre és az üzletasszonyokra. A három belső beállítás konfiguráció, ami választható a vezérlő gömbbel a két ülés között.

 
   
Az autó választható utazó iroda, a wellness, vagy az álom terület (Dream Area) módokkal. A GEO tartalmazza a sport teljesítményt, amit garantál a hajtáslánc, a négy elektromos motorral, amik fejlesztenek 570 kW (775 lóerő) teljesítményt, ami biztosít 250 km/órás csúcssebességet. A nagy sedan méretei: 5.37 méter hosszú, a tengelytávja 3.33 méter, 1.98 méter széles, és 1.46 méter magas, amivel már simán helytáll a luxus sedan szegmensben. A luxus sedan súlya még így is 2 000 kg fölött van, hogy a karosszériáján használtak, alumínium, szénszál, és magnézium anyagot. A prototípus első és hátsó világítás rendszere az Audi lézerfény és LED technológia alapú lámpákat használ. Az utastere, amikor Business mode-ban van kiválasztva a GEA egy valódi utazó irodává változik.  
   
A LED-ek az ajtóelemekben vetítenek fehér fényt, ami egy színterápia támogatás, ami segít az összpontosításban. A két átlátszó LED képernyő 19”-es méretben jön a tetőről, szemben a hátsó ülésekkel, és az utas választja ki az információt, amit rávetít a rendszer. A műszerfal grafika változik és az alkotott egyetlen beállítás a háttér két képernyővel. Az első utas oldali ülés elfordítható 180°-val, hogy arccal szemben beszélhessünk a hátul utazókkal. A Wellness mód választásakor a fejlesztett kapcsolat a Technogym-ben, az ideális hosszú utazások alatt, lehetővé teszi az utasnak a teljes izometrikus gyakorlatokat, ami bemelegíti az izmokat.  
   

Az alacsonyabb végtagokkal, a padló lesz szerelt a két táblával, amik szintén készültek a Technogym-vel, ami emelt segítségével vezérli használással a lépés gyakorlatokban. Az utastér még kapott egy kis hűtőszekrényt a két ülés között, ami használható hideg üdítőkre és más. A Dream mode-ben a teljes ellazulást biztosítja. A LED vetítő a nyugtató kék fénnyel, az ablakok elsötétítésével, és a nyugtató képekkel a galaxisról, és a csillagos égbolt jelenik meg a monitorokon, valamint az első műszerfalon. A két kényelmes lábtartó kiterjedt az ülésektől, és a jobb kéz hátsó ülés kiterjesztése teljes az igazi ágy egyesítésekor, amikor első osztályon utazunk.

- Kartos Patrik -

2015-07-25, 19:17:51

 
     

HTML Hit Counter

HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet