MENÜ
   

 

2016 Jaguar XJ megújult formában

A Jaguar XJ egy teljesen alumínium luxus sedan, ami még kívánatosabb, mint valaha. A finom változások a külső design-on a hangsúlyos teljesen LED fényszórókkal, hozzáteszik az XJ megkülönböztető megjelenését. A megfelelő hagyományos mesteri munka a korszerű technológiával, ami tartalmazza az új szórakoztató rendszert. Az InControl Touch Pro kínál olyan jellemzőket, mint a navigáció, a Wi-Fi, és az 1 300 W-os Meridian Digital Reference audio rendszer. A vezetési élménye jobb, mint valaha, ami köszönhető a V6-os dízelmotornak, ami kínál több erőt és nyomatékot, az alacsonyabb üzemanyag fogyasztás és CO2-kibocsátás mellett.

 

 

2016 Jaguar XJR

 
A kormányzást még fokozza az elektromos kormányrásegítő rendszer is, ami fokozza a Jaguar hírnevét a páratlan gyorsasággal is. A megújult modell dinamikusabb és a jellegzetesebb, mint valaha a tervezett a zászlóshajó sedan, ami szállít még nagyobb szinteket a luxussal és a teljesítménnyel. A jellemző új világszínvonalú szórakoztató rendszere, az utastér anyagok, és a befejezése, amik alkotnak még több mérték utáni érzést, valamint a magasabb teljesítmény és alacsonyabb kibocsátás a dízelmotorral, az XJ jutalom vezetőnek és utasoknak. Az új Jaguar XJ jellemzői a nagyobb függőlegesebb hűtőrács, miközben a formázott króm pengék a külsején a légnyílásokat hangsúlyozzák az autón, a tekintélyes jellemével. A teljesen LED fényszórók hangsúlyozzák a Quad Lamp design jellemzőt, amivel a Jaguar sportos sedan-jai készülnek.  

  

2016 Jaguar XJ Autobiography LWB

 
Az megújult modell biztonságát tovább fokozták az aktív első irányító és statikus kanyar világítás funkciókkal, és az automatikus távfény asszisztenssel. A LED fényszórók szintén adnak színhőmérséklet közelebb, ami a nappali fénnyel, mint a Bi-Xenon fényszórók, a javuló láthatóság és a vezetési komfort érdekében. A Twin J-Blade (J-penge) védjegy nappali világítás az egyedülálló jellemző az XJ-n, illik a helyzet a Jaguar sedan kínálatába. A fehér fény azonnali és zökkenőmentes tud váltani narancssárgára, amikor az irányjelzőt bekapcsoljuk. A LED hátsó lámpa jellemző az új J védjegy hátsó és helyzetfény megjelenés az XJ-n, a még több megkülönböztető védjeggyel. A hátsó ütköző jellemzői most a fényes fekete kárpitszövet, a karcsú króm betétek, és az ovális kipufogó vég, amikkel teljes a megjelenése. Az XJ páratlan utastér design meghozta a következő szintet.  

  

2016 Jaguar XJR - int -

 
Így a luxus ez lesz, amit a kifutó Portfolio felszerelés most használ a Premium Luxury modellekben. Az új Portfolio felszerelésű változat megkapja a tűzdelt puha bőr üléseket a gyémánt varrással, és a dombornyomott fejtámlákat, valamint az ébenfa mintás betéteket. Az Autobiography felszerelésű változat az új XJ 2016-os modell évben jön, és csak hosszútengelytávú karosszériával lesz elérhető, ami azonosítható a külső a króm kiegészítőkkel az első ütköző légnyílásokon, és a 20”-as Mataiva felnikkel (Maroa UK-ben). Az utastere egyedülálló Autobiography Intaglio, a tűzdelt semi-aniline bőr ülésekkel és a kontrasztos varrással, valamint a gazdag tölgyfa berakással és a megvilágított rozsdamentes acél küszöb díszlécekkel, a szellőző nyílásokkal, és a csomagtér befejezéssel.  

  

2016 Jaguar XJ Portfolio - int -

 

Az új R-Sport modell jellemzői a három részes első légterelő toldattal, a mélyebbre húzott oldalsó küszöbökkel, az oldalsó szellőző nyílásokkal, és a hátsó légterelővel (spoiler). A fényes fekete befejezés fokozza a hűtőrácsot, és a hátsó kárpitszövetet, valamint 20”-as Venom felniket kap. Az utastere kap még sport üléseket, R-Sport kormánykereket, küszöb díszléceket, és zongora lakk fekete betéteket. Az új Jaguar XJ kínálat áll az XJ Luxury, az XJ Premium Luxury, az XJ Portfolio, az XJ R-Sport, az XJR, és az XJ Autobiography felszerelésekből. A hajtáslánc kínálat tartalmazza a 300 lóerős 3.0 literes V6-os dízelt RWD hajtással, valamint a 2.0 literes 240 lóerős benzinmotort RWD hajtással. A két említett erőforrás mellett elérhető lesz még a 340 lóerős 3.0 literes V6-os benzinmotorral, ami elérhető RWD és AWD hajtással egyaránt. A csúcs változatok orrában egy 5.0 literes V8-as benzinmotor szerelnek, ami elérhető 470, 510, vagy 550 lóerős változatban, automata váltóval és RWD hajtással. A Jaguar mindegyik hajtáslánc változatához 8-fokozatú ZF automata váltót szerelnek.

- Kartos Patrik -

2015-07-29, 19:05:26

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

 

 

 

Reklám

Hit Counter
Hit Counter

Asztali nézet