MENÜ

 

 

 

Díjnyertes Jaguar-ok Londonban - 2015

A Jaguar XE megkapta a Best Compact Executive (Legjobb kompakt vezető) díjat, az éves Auto Express Awards ünnepélyen, London-ban. Az XE mellett a teljesen új Jaguar XF pedig a Design Award díjat nyerte meg. Az XE győzelméhez vezetett a versenyképessége a kompakt vezető osztályban, aminek köszönhető, hogy megnyerte az Auto Express Best Compact Executive Award-ot 2015-ben.

 
 
A Jaguar legyőzte a többszörös díjnyertes riválisokat, a lenyűgöző érzékkel, a hatékonysággal, a technológiákkal, és a ténnyel, hogy kiemelkedő vezetési élményt biztosít. A Jaguar XE már megérkezett a kereskedésekbe júniusban, de már összegyűjtött pár díjat, mint pl. a Car of the Year és a Best Business Car díjat a Telegraph Awards-ból, a Best New Car-t a Fleet World Awards-ból, és a Best Large Car-t a Diesel Car Magazine Awards-ból.  
 

A teljesen új Jaguar XF-nek szintén sikeres estéje volt, a győzelemmel, amiért a Design Award díjat kapta meg az Auto Express olvasói szavazatok által. Az érkezés a kereskedésekbe később Augusztusban lesz, az új XF-nek, ami páratlan finomítást és dinamikát, valamint alacsonyabb CO2-kibocsátású motorokat kapott. A teljesen új XF bemutat egy komoly design kihívást. A fennálló autó már modern megjelenést kapott, ami elegáns és sportos megjelenést ad. Az Auto Express és olvasói egyetértenek, hogy az új Jaguar a legjobb megjelenésű modell a kategóriájában.

- Kartos Patrik -

2015-07-29, 12:04:20

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

 

 

 

Reklám

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet