MENÜ
   

 

2016 Jaguar F-Pace extrém tesztelésen

Jaguar extrém tesztelésre vitte új crossover-ét, aminek perzselő hőség és por ellenállósági tesztjét Dubai-ba végezték, és a jég – hó ellenállóságát az Észak-Svédországban. A Jaguar teljesítmény crossover-e kínál páratlan keveréket a teljesítménnyel, deisgn-val, és praktikussággal. A legextrémebb körülmények alatt is tökéletesen kell működnie minden funkciónak, az új F-Pace-ben, amit tesztelnek a legigényesebb teszt programban, amit valaha kidolgoztak.

 
    
Az F-Pace-t fejlesztették, a kiemelkedő utazáshoz, kezelhetőséghez, és finomítással biztosítják a kivételes szintet a gyorsasággal, és a higgadtsággal minden útfelületen minden időjárási körülmény között. A Jaguar Land Rover teszt létesítménye az Arjeplog-ban, Észak-Svédországban, ahol az átlagos téli hőmérséklet ritkán haladja meg a -15°C-t, és gyakran zuhan -40°C-ra.  
   

A 60 km-es erre a célra épített kezelhetőségi pálya, az emelkedőkkel, lejtőkkel, és az osztott súrlódású egyenesekben, és off-road szakaszokon készítik az ideális optimalizálást az összkerék-meghajtás rendszerrel és a Dynamic Stability Control-val, valamint a technológiákkal olyanokkal, mint a Jaguar forradalmi All-Surface Progress Control. A teszt alatt aszfalton, havon, és jégen is tesztelték az új Jaguar-t. Az F-Pace szállít összefüggő kormányzási érzetet és gyorsaságot az alapvető Jaguar dinamikai DNS-vel. Dubai-ban a környezeti hőmérsékletek meghaladják az 50°C-ot árnyékban, ami az extrém hőség teszthez nagyon jó, amit elkell viselnie az új modellnek. Az F-Pace-t szintén vezették kavicsos hegyeken haladva is.

- Kartos Patrik -

2015-07-30, 08:19:16

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám  

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet