MENÜ
   

 

 

 

 

2015 Hyundai Sonata - Android Auto telepítés

A 2015-ös Sonata tulajdonosok a Navigációhoz kapnak Android Auto software feljavítást díjmentesen a MyHyundai.com-on (www.myhyundai.com) keresztül. A software szintén elérhető ingyenesen a Hyundai kereskedésekben országszerte. A Hyundai csak egy autógyártó az Android Auto-val a gyártott járművekkel, ami megkezdte a Sonata-val a feljavítást, és hamarosan bővül más modellekkel. A Sonata tulajdonosok hozzáteszik a több értéket az Android Auto-val, az easy-to-do (könnyű csinálni) feljavítást. A Hyundai folyamatosan kínálja a legjobb felhasználó élményt a lehetséges fölénnyel a MyHyundai platform-on, így az ügyfelek opciósan feljavíthatják az autót.

 
   
Az Android Auto összeegyeztethető a navigációs rendszerrel, a 8-colos érintőképernyős kijelzővel, ami elérhető a Sonata Sport, Eco, Limited, Sport 2.0T, és a Limited 2.0 T modellekhez. A fogyasztók megtudják nézni a How To video-n (https://www.youtube.com/watch?v=fzMp9dwZW-E), ami elérhető a Hyundai USA YouTube csatornán, az utasításokkal, hogy kell letölteni a software-t, és telepíteni a járművekkel. A software szerez az ügyfeleknek szükséges látogatást a MyHyundai tulajdonosi oldalon (http://www.hyundaiusa.com/myhyundai). A tulajdonos készít egy MyHyundai fiókot, a regisztrációra kattintva. A regisztrációhoz az ügyfeleknek szüksége van a névre, e-mail címre, irányítószámra, és a Vehicle Identification Number (VIN – jármű alvázszáma). A tulajdonos a MyHyundai számlával bejelentkezik a felhasználó névvel és a jelszóval.  

Bejelentkezéskor a tulajdonosnak végre kell hajtani a következő lépéseket:

01. Válassza ki a 2015 Sonata-t.

02. A felső navigációs fejlécben kiválasztja a Download-ot (letöltése), ami után kidobja az Android Auto letöltést.

03. Az Android Auto letöltésnél, a tulajdonosnak el kell fogadnia feltételek letöltés előtt.

04. Egyszer rákattint a letöltésre, így elindítva a letöltést.

05. Amikor a letöltés befejeződik, megnyitjuk a letöltött file-t és kiválasztjuk a futtatást.

06. A letöltés befejezésekor a letöltő eszköz elindítja.

07. A tulajdonos összekapcsolja az USB meghajtóval a számítógépet.

08. A letöltő eszköz lesz automatikus kivonat a letöltött file-hoz, és ráteszi ezeket az USB meghajtóra.

09. A megerősítő képernyőn megjelenik, amikor a letöltés teljes.

 

 

 

Jármű software frissítés lépései: 

01. Parkoljunk az autóval jól szellőztetett helyen és indítsuk el a motort.

02. Csatlakoztassa az USB meghajtót a jármű software-hez az USB csatlakozón keresztül a Sonata-ban.

03. Nyomja meg a setup gombot a rádió kezelőfelületén.

04. Görgesse le és válassza ki a System Info ikont az érintő képernyőn.

05. Vállassza ki frissítés „Update” gombot az érintőképernyőn.

06. A Software Update „Software frissítés” automatikusan elkezdődik.

07. Lehetővé teszi az Android Auto, a Connected Settings (csatlakozási beállítások) navigálásával a Setup menüben az Android Auto be/ki kapcsolását teszi.

 

Android Auto installáció telefonon

01. Csatlakoztassa az Android Auto-hoz a megfelelő telefont a Sonata-ban a mikro USB kábelen keresztül, és letölti az Android Auto alkalmazást, amikor kéri.

02. Az ügyfelek igényeinek sikere az Android Auto ikon az érintőképernyőn és az Android Auto kész.

 
Az Android Auto nem csak magas technológiai tapasztalatot hoz a Hyundai tulajdonosok, de szintén javítja a biztonságot. Példával adott a napfény pillanat Amerikán keresztül, és hozzávetőlegesen 660 000 vezető használ mobiltelefont vezetés közben. Az Android Auto segít megtartani a vezetők figyelmét és szemeit az úton az integrálással, a fejlesztett vezetési kapcsolat funkcióval az okostelefon használóknak az ismerős központosított képernyőn, a fizikai ellenőrzésekkel, és a mikrofonnal. Továbbá az okostelefon képernyője „locked” lezárt, így a vezetőt nem kísérti a lenézés és a kölcsönhatás a telefonokkal közvetlenül, miközben az Android Auto használatban van.  
   

A tulajdonosok igényei az Android 5.0 „Lollipop” operációs rendszer, és az Android Auto társ alkalmazás a kompatibilis telefonon hasznosítja az Android Auto-t a Sonata-ban. A mikro USB kábellel kötelezően csatlakoztassa a telefont az USB porton keresztül. A felhasználók az Android Auto-val azonnal az ismerős Android Phone alkalmazásokat használhatják olyanokat, mint a Google Maps, a Google Now, az üzenetküldést, a telefonhívást, és a GooglePlay Music fel csatlakozva az Android telefonokkal. Az alkalmazások vezérelhető hanggal, illetve a kormány gombjaival, és az érintőképernyőn keresztül. Az Android Auto szintén kínál számos népszerű harmadik fél audio alkalmazásokat, amik tartalmazzák az iHeartRadio-t, a Spotify-t, a Tuneln-t, az NPR-t, a Stitcher-t, a Slacker-t, a Skype-ot, a TextMe-t, és további hasonló alkalmazásokat. A tulajdonosok találnak frissítési információt a telefon kompatibilitással a Google Support-on, az Android Auto-val (http://support.google.com/androidauto) .

- Kartos Patrik -

2015-07-31, 17:57:01

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

 

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet