MENÜ
   

 

 

 

2015 Hyundai SantaCruz Concept - US

A 2015-ös zúgás generáló meglepetés debütált a North American International Auto Show-n (NAIAS) Januárban, és most a népszerű Hyundai Santa Cruz szerzett tekintélyes nevet a Concept Truck of the Year a 14. évi North American Concept Vehicle of the Year (NACVOTY – Az év Észak-Amerikai tanulmány járműve) Awrds a Concourse d’Elegance of America-n - St. John’s- Plymouth, MI. A Santa Cruz elismert, mint a Concept Truck of the Year a design-val, stílussal, anyagokkal, technológiákkal, piaci láthatósággal és a piaci fogékonysággal.

 

  

2015 Hyundai Santa Cruz Concept & the Awards

 
A kompakt Truck szegmens az US-ben rettenetesen versenyképes, és teljes Truck értékesítés az egekbe szökkent a legjobb eladással a szegmensben. A Hyundai új Santa Cruz crossover truck concept a modern és klasszikus témával az Amerikai legkedveltebb szegmensekben – a pickup truck. A különbözés az iparágban már felfigyeltek a haszon és személyautó tulajdonságok, és a Santa Cruz szállít innovatív funkcionalitást és rugalmasságot, valamint a fun-to-drive (élvezet vezetni) csomag. A NACVOTY díjak elismerik azokat a járműveket, amik a formája a jövő autó ipart mutatja be.  
      

Több, mint két tucatan vettek részt a kiválasztási folyamatban, akik 30 jármű közül választották ki a győztest. A Santa Cruz, ami egy light-truck kategória igényeit teljesíti. Az innovatív Hyundai Santa Cruz crossover truck concept tükrözi a teljesen új értelmezést a truck utility-vel, az új generációval, az ügyfelekkel. Az új crossover biztosít városi kalandokat és bővíthető hasznossággal is az aktív hétvégékhez. A Santa Cruz concept egy kompakt, és a jellemzői a négy ajtó és az 5 ülés, ami egy új CUV modellt alkot.

- Kartos Patrik -

2015-07-31, 21:59:25

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

 

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet