MENÜ
   

 

 

 

2015 Holden Insignia VXR

Bejelentette a V8-as Supercar versenyző, James Courtney, mint a nagykövet a legújabb Európából származó autót az Insignia VXR sport sedan-t. A Holden Racing Team versenyzője, és a 2010 V8 Supercar Series Championship győztes bevezette a médiába a National elindítását az Insignia VXR-nek Queenstone-ban és Új Zélandon, ami bizonyította, hogy alkalmas az extrém jég hajtásra. A következő indítás az Astra és Cascada után az Insignia VXR, ami után 24 új modellt és 36 hajtáslánc kombinációt érkezik a Holden kínálatába a következő 5 évben.

 

 

2015 Holden Insignia VXR

 
A tervezett és épített Russelsheim-ben, Németországban az új Insignia VXR, ami a Holden kínálatában az első AWD turbófeltöltős teljesítmény sedan, és dicsekszik a hosszú listával a technológiai jellemzőkkel, ami tartalmazza a prémium szórakoztató rendszert, a két 8” colos digitális kijelző képernyőt, a Side Blind Sport Alert (a holttér figyelő), és a FlexRide Suspension. Az új modell három kifinomult új technológiát is kap, a Holden a bevezetésével, ami az Adaptive Cruise Control (adaptív tempomat), a Lane Change Alert-vel (sávváltás figyelmeztető), és az Auto Emergency Braking (automata vészfékezés).  

 

2015 Holden Insignia VXR - int -

 

Az Insignia VXR jellemzői a korszerű adaptív 4WD technológiával, és az Ausztráliai készítésű 2.8 literes, turbófeltöltős motorral, valamint a FlexRide alváz vezérlő rendszerrel érkezik, ami mellett 239 kW (325 lóerő) teljesítményt és 435 Nm nyomatékot biztosít a turbós motor. A 2015 Holden Insignia VXR-t már értékesítik, és a kezdőára 57 022$ (AUD). Az új Holden modell 4 külső fényezéssel lesz elérhető, ami tartalmazza a Summit White, a Carbon Fiber Black, az Arden Blue, és a Silver Lake színeket.

- Kartos Patrik -

2015-08-03, 16:52:25

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Hit Counter
Hit Counter

Asztali nézet