MENÜ
   

 

 

 

2015 Honda Jazz – EU

A harmadik generációs Honda sokoldalú és rendkívül népszerű sub-compact hatchback, a teljesen új 2015 Jazz rendkívül újra definiálta a B-szegmenst a hozzáadott hellyel, a sokoldalúsággal, kifinomultsággal, és technológiákkal. A teljesen új Jazz épül az erős hírnévre az elődnek köszönhetően. A globális autó szintén ismert, mint Fit néhány piacon, és több, mint 5 millió db-ot adtak el világszerte az első generációból, amit 2001-ben vezettek be, valamint jelenleg 7 országban gyártják.

 
    
A merész még kifinomultabb külső és belső design, mellett a teljesen új Jazz 95 mm-vel hosszabb az elődnél, és a tengelytávja pedig növekedett 30 mm-vel. Az új platform azt jelenti, hogy a legújabb Jazz arányosan még nagyobb belül, mint az előző generáció. A 4 méter hosszú Jazz alkalmazza a középre szerelt üzemanyag tartályt, ami lehetővé teszi az osztályvezető utastér méretet, és a Honda innovációs variálhatóságát. A Honda Magic Seats rendszer biztosítja az utastér páratlan kínálatát, sokoldalúságát, valamint az osztályvezető teret a csomagoknak és utasoknak.  
    

A felhasználásai szintén növekedett a finomítással, a fejlett biztonsági és szórakoztató technológiák, valamint a magas hatékonysággal és a dinamikusabb vezetési élménnyel. A magas minőségű lágy tapintású anyagok, és a figyelmes utastér design ad kifinomult környezetet a 7 col átmérőjű érintőképernyővel a középkonzolon, a Honda új szórakoztató rendszerével, a Honda Connect-vel. A teljesen új Jazz felszerelt az új erős és hatékony 1.3 literes i-VTEC benzinmotorral, a Honda Earth Dreams Technology szériából. A Honda teljesen új Jazz kínálatának jellemzői a három felszerelés szint, ami jön értékesítésre Európába 2015 közepén.

- Kartos Patrik -

2015-08-03, 21:02:05

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet