MENÜ
   

 

 

 

2016 Honda HR-V - EU

Honda bevezeti az új generációs subcompact SUV-ját az Európai piacra is, ami a teljesen új Honda HR-V lesz az egyedülálló ajánlattal a crossover szegmensben, a karakteres kupé SUV megjelenésével. A Honda számít rá, hogy 70%-t az új HR-V ügyfeleknek, más márkáktól hódítják majd el, a túlnyomórészt MPV és C-szegmens hatchback tulajdonosokat. A 4.3 méter hosszú HR-V tervezett felhívás a fiatal egyedülálló, és az elő családos pároknak, akik értékelik az életstílust és a öntudatos design-t.

 
    
Az első pillantástól, az új HR-V ábrázolja a karakteres fiatalságot, a jellegzetességgel, a merészen formázott vonalakkal - a kupé formák egyesülnek az erős SUV formákkal. A HR-V magasságban nőtt 1 605 mm-re, amit kombináltak a szilárd design-val, és az erős jelenléttel, ami ad biztonság, megbízhatóság, és használhatóság érzetet. Az új HR-V utastere kínál az utasoknak osztályvezető utasteret, és köszönhető a Honda innovatív Magic Seat rendszernek a fokozott sokoldalúsága.  
     

A magas minőség lágy tapintású anyagok, és a kifinomult design meghatározzák a HR-V utasterét, amikor a Honda tervezői házasították a drága tágasságot, a sportossággal a zárt pilótafülkében. Az új HR-V elérhető lesz piaci indításakor egy takarékos 120 lóerős 1.6 literes i-DTEC dízelmotorral, és egy 130 lovas 1.5 literes i-VTEC benzinmotorral, amik a Honda’s Earth Dreams Technology szériából származnak. A dízelmotor megkapja a 6-fokozatú kézi váltót, miközben a benzinmotor használhatja a 6-fokozatú kézi váltót vagy a CVT váltót. A Honda teljesen új HR-V kínálatának jellemzői a választható három felszerelés szint, ami jön értékesítésre Európán keresztül 2015 közepén.

- Kartos Patrik -

2015-08-04, 19:03:41

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Free Hit Counter
Free Hit Counter

Asztali nézet