MENÜ
   

 

 

 

 

2015 Oldtimer Grand Prix – Porsche 959

A kiállítással, valamint számos sportkocsival és versenyautóval a Porsche ünnepli 30. évfordulóját a 959-esnek, a 43. AvD-Oldtimer Grand Prix-en (OGP) a Nürburgringen augusztus 7-8 között. Más járművek között a Porsche lesz a legendás győztes jármű a Paris-Dakar rally-n, kétoldalt az utóddal, a Carrera GT-vel és a 918 Spyder-vel. A külső megjelenése a 919 Hybrid-nek, ami mostanában biztosított a 17. összetett győzelmet a Porsche-nak a 24 órás LeMans-i versenyen. További kiemelés várja a látogatókat 14:00-tól szombaton, augusztus 8-án, a Porsche Classic kiállítási sátorban: a legendás versenyző Jacky Ickx az interjút követetően autogramot is ad.

 

Porsche 918 Spyder, CarreraGT , & 959

 
A szakértő csapat a Porsche Classic-tól lesz ajánlat a tulajdonosoknak, a történelemi Porsche modellek támogatása a javítással és a kiválasztott megfelelő alkatrészekkel. A Porsche Classic jelenleg több, mint 52 000 eredeti alkatrészt és kiegészítőt kínál, olyanokat, mint az új Porsche Classic rádió navigációs rendszer. Speciálisan fejlesztették a Porsche-val, ami kombinálja a korszerű technológiát a klasszikus design-val, és illik mindegyik a klasszikus modellbe az 1-DIN résbe. A 959 belefogott a diadalmas felvonuláson a rally és versenypályákon 30 éve.  

 

1986 Porsche 959

 
A szupersportkocsi készült a bemutatóra, mint a technológiai platform, és a leggyorsabb gyártott autó a világon, amiből csak a 292 db készült. Köszönhető az innovatív szekvenciális turbófeltöltőnek és az intercooler-nek, és a Porsche-val fejlesztett 2.85 literes, 6-hengeres, boxermotornak, ami 450 lóerőt képes termelni. A teljesítményt egy erős 6-fokozatot váltó, és az elektronikusan vezérelt összkerék-meghajtás viszi az útra, amit teszteltek a győztes Porsche 953-ban a Paris-Dakar rally-n, a Porsche Classic lesz szintén kiállító egy az utcai legális korlátozottan gyártott modell szériából való. A CarreraGT-vel és a 918 Spyder-vel együtt, a 959 dokumentumok, mint karbantartott gondolat a szupersportkocsi, mint a technológiai platform napjainkban.  

 

Porsche 918 Spyder & CarreraGT

 

A Porsche Classic osztály, a Zuffenhausen székhelyű sportkocsi gyártó felelős a fenntartással a járműveire, ami gyártott több, mint 10 éve alkatrészeket. A szolgáltatások lefed minden szempontot karbantartással, és technikai irodalommal, valamint kínál újragyártott eredeti alkatrészeket, még a teljes felújításhoz is. A vállalat jelenleg bővíti a nemzetközi kereskedéseit és szerviz hálózatát kb. 100 Porsche Classic partnerrel, ami támogatás és nagyjavítás a klasszikus autókhoz. A Porsche ügyfelek és a potenciális ügyfelek elvárnak teljes kínálatot a Porsche Classic szolgáltatásokkal a Partners központtól. További információk és alkatrész kínálat megtalálható a www.porsche.de/classic weboldalon.

- Kartos Patrik -

2015-08-05, 10:34:28

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet