MENÜ
     

 

 

 

2015 G-Power 435d xDrive F32

G-Power tuning cég kezelésbe vette a BMW 435d-t, aminek 3.0 literes, soros, 6-hengeres motorját feljavították a Bi-Turbo-val. A teljesítmény növelése része a G-Power teljesítmény software optimalizálásai a gyári BMW motor elektronikán, ami 67 lóerővel (49 kW) emeli meg a teljesítményét 380 lóerőre. A teljesítménye mellett a nyomatéka is emelkedett 125 Nm-re, így 755 Nm áll rendelkezésünkre. Az adatok összehasonlításban jobbak a csúcsmodelleknél, az M3 és M4 modelleknél.

 
 
A legendás G-Power M5 V10 HURRACANE RR 780 Nm nyomatékát is megközelíti. A meglepő hasonlóság a világ rekorder autóval, aminek csúcssebessége 372,1 km/óra, amivel még mindig a leggyorsabb sedan a világon. A teljesítmény software-t fejlesztik a G-Power 435d xDrive-val, közös programozásban a G-Power Bi-Kompressor rendszerekkel. A G-Power a széria BMW biztonsági programokat megszeretné őrizni, a teljesítmény növelés mellett, ami jelentős kihívás az ECU programozásban. A tesztelés alatt számtalan km-t tettek meg dyno-n, mindennapi vezetésben, és autópályán.  
 

A G-Power teljesítmény növelésével az opció széria csúcssebesség korlát megszűnik, ami nem korlátozza a lehetséges csúcssebesség elérését. A G-Power 435d xDrive így kiemelkedő csúcssebességet ér el, a 380 lóerős teljesítménye mellett. Az új G-Power modell megkapja az új felni szettet a 20”-as G-Power HURRICANE RR kovácsolt felniket, amik az innovatív ultra-könnyű aerospace alumíniumból készültek, így kombinálva a súly optimalizált design-val, és a legkönnyebb 20 colos felni a piacon. További részletek és árak a G-Power Bi-Tronik 2 V1-ről és a V-MAX-ról, a G-Power online shopban megtalálhatók.

"A G-Power 435d xDrive F32 képek az autoevolution.com-ról származnak"

- Kartos Patrik -

2015-08-07, 10:30:35

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet