MENÜ
   

 

 

 

2016 GMC Canyon új Duramax motorral

A GMC bevezette a 2016-os Canyon kínálatába az új dízelmotort, ami egy teljesen új hajtáslánc változat, a Canyon osztályvezető képességeivel, amik tartalmazzák a vontatási kapacitását 7 700 font (3 492 kg). Az új 2.8 literes Duramax dízelmotor a SAE-hitelesítése szerint 181 lóerőt (135 kW) és 369 lb-ft (500 Nm) nyomatékot biztosít, ami szállít alacsony fogyasztást, mint a Canyon szegmens csúcs benzinmotorjai, és a tiszta dízel Truck motor még a General Motors-tól. Az új motorváltozat értékesítése ősszel jön.

 

 

2016 GMC Canyon

 
A házigazda új technológiákkal és támogató jellemzőkkel kiegészíti a Duramax dízel képességeit, miközben segíti a GMC védjegy finomítását, ami tartalmazza az alap Hydra-Matic 6L50 6-fokozatú automata váltót. Az új Duramax dízelmotor a GMC Canyon díjnyertes képességeinek küszöbe, az egyedülálló a mid-size truck szegmensben. Az új Duramax dízel elérhető lesz az SLE és az SLT CrewCab modellekhez, a 2WD és 4WD meghajtással. Az ára 3 730 U$D, ami összehasonlítható a Canyon V-6 modell felszereléssel. Az elérhető „trailering” csomag tartalmazza a vevőt és a hét tűs csatlakozót, valamint a szegmens exkluzív automata záró hátsó differenciált is kap. A 3,42-es hátsó tengely áttétel, és a négy tárcsafék - a Duralife féktárcsákkal az alapfelszerelés része.  

2016 GMC Canyon - All-new 2.8 Duramax TurboDiesel engine -

 

A létra alváz biztosít szilárdságot, ami lehetővé teszi a képességeit az új Duramax dízellel, miközben újra tervezett sima és csendes járása van. A Canyon jellemzői a három szakasz vagy támasz a jellemző szilárdsággal és a támogató jellemzőkkel, amik tartalmazzák az első hydro-formált oldalsó síneket, és a beépített 4 pontos első tengely állvány rendszer tervezett csökkenteni a rezgést. Hozzáadásban a 2016 Canyon-t kínálják technológiákkal, és kapcsolati jellemzőkkel, olyanokkal, mint a GMC IntelliLink az új telefon integrációs technológiával, és az Apple CarPlay képességgel, az OnStar 4G LTE - a Wi-Fi hotspot-val, a Lane Departure Warning-val, és a Forward Collision Alert-vel.

- Kartos Patrik -

2015-08-09, 16:18:09

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Hit Counter
Hit Counter

Asztali nézet