MENÜ
   

 

 

 

 

2015 Ford F-150 Sport móddal

Az őrülten okos Ford mérnökök ismét lecsaptak, ami az új Sport mód funkciót jelenti, a teljesen új F-150-ben, ami dinamikus vezetési élményt biztosít a 4 nagy teljesítménnyel, alacsony fogyasztású hajtásláncokkal, amik a Truck ügyfeleknek elérhető. A teljesen új 2015 Mustang és F-150 óta fejlesztett a hasonló idővonalon, és része az automata váltó technológiának, hajtásláncnak. Az új F-150 alkalmazkodik a Sport mód képességeihez, a 6-fokozatú automata váltóval, a Mustang-tól az F-150-ig fokozza teljesen a Truck ügyfeleket.

 

2015 Ford F-150

 
A Sport mode az F-150-en aktivált a Tow/Haul mode kombinációval kétszer. A borostyán sárga S megjelenéssel a jobb alsó részen a fordulatszámmérő jelzi a sport mód aktiválását. A funkció működések változással a sebességfokozatokkal, így a Truck tartózkodik a „sweet” teljesítménysávval, és tartja alacsonyabb fokozaton hosszabb ideig a vezetés élménye fokozása érdekében. A Sport mód csökkenti a gyakoriságát a lépéseknek a gázpedállal, ami eléri a csúcs nyomatékot gyorsabban, és a gyorsulás kisebb pedálúttal.  

2015 Ford F-150 Sport mód jel

 

Amikor kombinált a sebességváltó a változásokkal, az eredmény az igényen a teljesítmény érzésen hasonló, amit az utólagos módosítás hozzáteszi a Truck-hoz, de előnye a fenntartása a Ford jármű garanciával. A fejlett jellemző az F-150-vel a 6-fokozatú automata váltó képesség, a motor fordulattal, mint a visszaváltás lassabban a kanyarodással. A Sport mód hasonló az F-150 tow/haul módjához, ami szintén váltási pont gyorsulás alatt, miközben javítja a vontatási élményt. A technológiai korlátok a felváltástól, amikor a jármű címere a hegy, és biztosít lejtmenet fékezés támogatást, ami lehetővé teszi a motorfék használatát, és biztosítja az egyenletes sebességet. A Sport mód alap mindegyik F-150 motorral, és aktivált kétkerék-meghajtással, összkerék-meghajtással automatikusan, és összkerék-meghajtással magas beállításokkal.

- Kartos Patrik -

2015-08-10, 18:40:45

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Hit Counter
Hit Counter

Asztali nézet