MENÜ
   

 

 

 

2015 Ford Mustang Apollo Edition

A Ford készített egy speciális kiadású Mustang-ot, a sorozatban a 8. éve a Ford Motor Company egyedülálló alkotásait bővíti a Ford Mustang előnyeivel, az Experimental Aircraft Association fiatalok oktatási programjai, amik tartalmazzák a Young Eagles-t. Az Apollo Edition Mustang lesz adományozott, és az eladása aukción keresztül volt a Gathering of Eagles jótékonysági eseményen, Július 23-án az EAA AirVenture Oshkosh 2015-ön, a World’s Greatest Aviation Celebration.

 
   
Az eladásból származó bevételt az EAA-nak, az ifjúsági oktatási programja kapja meg. A Ford szolgál, mint az exkluzív autóipari szponzora az EAA AirVenture Oshkosh 2015-nek, július 20-26 között ez évben a Wittman Regional Airport-on, Oshkosh-ban, Wisconsin-ban. Az alapját a 2015-ös Fastback Ford Mustang GT adta, a Ford design-val, és a mérnöki csapattal átalakította az 5.0 literes pony car-t, az Apollo Edition Mustang-ra, ami egy igazán egyedi és magasabb értékű jármű. Az Apollo Edition Mustang jellemzői a szénszálas első penge légterelő kiegészítő, a hátsó diffúzor, és kiemelés a kezeléssekkel, mellett az egyedülálló LED alváz világítás szimbolizálja a légköri visszatérést.  

   

2015 Mustang Apollo Edition - részletek -

 

A teljesítmény fejlesztések tartalmazzák a teljesítmény csomagot, a Ford Performance kompresszort, a váltót, a hátsó kipufogót, a sport hangolású felfüggesztést, a 6-dugattyús Brembo fékeket, és a Forgiato 21”-es teljesítmény felniket. Az új Mustang változat szállít szívdobogtató 627 lóerőt és 540 lb-ft (732 Nm) nyomatékkal ad üdítő, vezérelt indulást az új tulajdonosnak. Az exkluzív utastér részletek tartalmazzák a teljesítmény mérő eszközöket, a módosított műszerfalat, az egyedülálló küszöb díszléceket, és a hímzett kiegészítést az üléseken, a betét elemeken, és a padló szőnyegeken. Az aukció az Apollo Edition Mustang lesz a csúcspont az EAA Gathering az Eagles gálán.

- Kartos Patrik -

2015-08-11, 14:47:43

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter 

 

 

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet