MENÜ
   

 

 

 

2015 Donkervoort D8 GTO Bare Naked Carbon Edition

A Donkervoort több, mint két hónappal ezelőtt vezette be az új D8 GTO Bare Naked Carbon Edition modellt, ami az első teljesen látható szénszálas Donkervoort modell, az egyedülálló technikával, ami tartalmazza az egyedülálló felismerhető szálszerkezetes anyagot. A speciális Edition hatalmas keresletet hoz a gyönyörű „Dark Version”-vel, a D8 GTO-val.

 

 

2015 Donkervoort D8 GTO Bare Naked Carbon Edition

 
Az utolsó korlátozott szériás D8 GTO Bilster Berg Edition-ból az utolsó májusban adták el. A speciális kiadású változatok listáját folytatja az új Bare Naked Carbon Edition, ami hangsúlyozza a high-tech, ultra-könnyű, szupergyors természetet a D8 GTO-val - az egyedülálló könnyű láthatós szénszálas elemek és az erős 2.5 literes Audi R5 TFSI benzinmotor kombinálásával. Az év motorja díjas 2.5 literes Audi motor elég erőt biztosít a könnyű sportkocsinak.  

 

2015 Donkervoort D8 GTO Bare Naked Carbon Edition - részletek -

 

A Bare Naked Carbon Edition összpontosít a szénszálas anyag használatra, ami megtalálható a külső és belső elemein, amiknek szupererős, ultra könnyű tulajdonságokat ad. A Carbon megjelenést megkapták az utastérben az első ülések, az ajtó elemek, a biztonsági öv, a bukócső, az ablakkeretek, és az ajtóküszöbök is. Minden Bare Naked Carbon Edition kap figyelemre méltó fényezést, amit ellátnak UV-bevonattal is, fényes és matt fényezés esetén is.

- Kartos Partik -

2015-08-12, 15:21:05

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet