MENÜ
     

 

 

 

 

2016 Charger & Challenger Plum Crazy fényezéssel

Az izomautó örökség kiemelt a Challenger és a Charger SRT Hellcat modellekkel, a legerősebb izomautók, ami valaha készítettek és a Dodge folytatja gyártását néhány legismertebb színárnyalattal a korábbi modellektől. A Woodward Dream Cruise, Dodge debütál a következő limitált kiadású színnel az archívumból a Plum Crazy-vel. Az erős izomautókat fényezték hatásos színekre a Woodward Dream Cruise-ben, a tökéletes beállítás a Dodge-val debütál a legújabb generációs Challenger és a Charger modelleken, a Plum Crazy fényezés.

 

2016 Dodge Challenger & Charger Plum Crazy

 
1970 óta a Plum Crazy lesz a legkívánatosabb az elérhető színek közül a Challenger és Charger modellekhez. Hozzáteszi a legszélesebb teljesítmény kínálatot a 2016-os Challenger és Charger modellekkel, és ott lesz jobb idő a fényezéssel a Dodge márka ikonikus izomautói a nosztalgikus színben. A Dodge kereskedések elérhető lesz szeptembertől a 2016-os Dodge Challenger vagy Charger modellehez a Plum Crazy fényezés is, de a gyártása csak novemberben kezdődik meg. A Plum Crazy fényezéssel elérhető lesz a Challenger SXT Plus – „3.6 literes Pentastar V6-os motorral, 305 lóerővel, és TorqueFlite 8-fokozatú automata váltóval”, a Challenger R/T, R/T Plus, R/T Classic, R/T Shaker, és R/T Plus Shaker változatok – „amikhez 5.7 HEMI V8-as, 375 lóerős motort adnak, az alap 6-fokozatú kézi váltóval, de elérhető váltófüles 8-fokozatú automata váltóval is”.  

 

2016 Dodge Challenger

 
Az R/T Scat Pack, a 392 HEMI Scat Pack, és SRT 392 modellekhez is választható lesz, amik megkapják a 6.4 literes HEMI V8-as motort 485 lóerővel, ami az osztály legjobbja, az alap 6-fokozatú kézi váltóval, és szintén elérhető automata váltóval. A csúcsváltozat is tartalmazza az új színt, ami a Challenger SRT Hellcat, a 6.2 literes Supercharged HEMI V8-as motorjával, ami 707 lóerőt termel, amivel a legerősebb izomautó, a 6-fokozatú kézi váltóval, és automata váltóval is elérhető. A 2016-os Dodge Charger kínálat szinte ugyanaz. Az alap SXT-hez is választható az új szín lesz, ami 20”-as felniket, 3.6 literes Pentastar V6-os motort 292 vagy 300 lóerős teljesítménnyel, és a TorqueFlite 8-fokozatú automata váltót kapja meg.  

  

2016 Dodge Challenger R/T Shaker

 

A Charger R/T és R/T Road&Track 5.7 HEMI V8-as motort kap 370 lóerős teljesítménnyel, és váltófüles 8-fokozatú automata váltóval, amihez szintén választható. A Charger R/T Scat Pack és SRT 392 már 6.4 HEMI V8-as motort kapott 485 lóerővel, ami az osztály legjobb szívómotor teljesítménye, amihez váltófüles automata váltót adnak. A Charger SRT Hellcat az utolsó, amihez elérhető az új színárnyalat, ami kap 6.2 literes kompresszoros HEMI V8-as motort, 707 lóerővel, ami a Challenger-vel együtt a legerősebb izomautó, amit valaha készítettek a gyártók a tuning modelleken kívül.

- Kartos Patrik -

2015-08-13, 12:43:06

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet