MENÜ

 

    

 

 

 

2016 Charger & Challenger Hellcat

Dodge megnyitotta a kereskedői rendelési bankot a 2016-os Challenger és Charger SRT Hellcat modellekre, aminek gyártását folytatják, de a termelés növelésével a leggyorsabb, legerősebb izomautóknak. A rendelési rendszert augusztus második hétvégéjén nyitották meg. A gyártása a 2016 Dodge Charger és Challenger modelleknek a Brampton-i összeszerelő üzemben lesz menetrend szerint szeptemberben.

 

 

2015 Dodge Challenger SRT Hellcat

 
A Dodge Challenger SRT Hellcat a leggyorsabb és legerősebb izomautó, ami valaha készült, ami köszönhető a kompresszoros HEMI Hellcat V8-as motornak, ami szállít példátlan 707 lóerős teljesítményt, és 650 lb-ft (881 Nm) nyomatékot.A 6.2 literes V8-as szintén az első gyári építésű kompresszoros HEMI motor. A Dodge Challenger SRT Hellcat szintén a leggyorsabb izomautó a National Hot Rod Association hitelesített ¼ mérföldes mért ideje alapján, ami 11.2 másodperc a Pirelli P Zero gyári gumikkal, amit a gyártó ad. A drag radiálokkal viszont a ¼ mérföldes sprintje 10.8 másodpercre javult.  

  

2015 Dodge Charger SRT Hellcat

 
A feljavított 2016-os Challenger SRT Hellcat jellemzői most az alap ultra-prémium Laguna bőr belső felszerelések, az Uconnect 8.4AN navigációval, a HD rádióval, valamint a SiriusXM Travel Link-vel és a SiriusXM Traffic-val. A Challenger mellett a teljesítmény sedan is megújult a Charger SRT Hellcat, aminek jellemzői a kompresszoros 6.2 literes HEMI Hellcat V8-as motor, ami termel 707 lóerőt és 650 lb-ft (881 Nm) nyomatékot, mint a Challenger-ben.  

   

2015 Challenger SRT Hellcat részletek

 

A Charger SRT Hellcat csúcssebessége 204 MPH (328 km/óra), és a National Hot Rod Association igazolta ¼ mérföldes gyorsulását, ami 11.0 másodperc a gyári Pirelli P-Zero abroncsokkal, így a leggyorsabb és legerősebb gyártott sedan a világon, valamint technológiailag fejlett 4-ajtós izomautó Amerikában. A 2016-os modell alapfelszereléséhez tartozik már a korábban feláras ultra prémium Laguna bőr belső, amit még kiegészít az Uconnect 8.4AN - a navigációval, a HD rádió, és a SiriusXM Travel Link - az SiriusXM Traffic-val.

- Kartos Patrik -

2015-08-13, 16:36:06

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Free Hit Counter
Free Hit Counter

Asztali nézet