MENÜ
   

 

 

 

2015 Renault Duster Oroch & Sandero RS

A márka első medium-sized pickup hagyományos határokat tolja az új szegmensben. A Renault tükrözi a figyelemre méltó a globális fejlesztést, és az új kiemelés stratégiai szerepet a piacokon. A formula egyszerű és sikeres építési tapasztalat, valamint a piaci siker élvezete a Duster családdal világszerte. Az igazi double cab pick-up-ban kombinálták a tágas utasteret, a teljesítménnyel, és a kényelemmel, a kompakt és sportos SUV-tól.

 

 

2015 Renault Duster Oroch & Sandero R.S 2.0

 
Az új Renault Duster Oroch bővítő hely a féltonnás és 1 tonnás pickup-ok között. A 4 ajtóval, és 5 üléssel kombinált double cab karosszéria térben összehasonlítható a nagyobb pickup-okkal. Az alapja a Duster, a pickup-nak az ideálisan kombinált használattal. Az új modell bevezetése a 2015 második felében lesz. A Renault másik újdonsága a Sandero R.S. 2.0, ami a Renault Sport részlegének köszönhetően készült el.  

  

2015 Renault Sandero R.S. 2.0 & Duster Oroch

 

A sportos modellt a Latin Amerikai piacra készítették, ahogy az itt Dacia-ként ismert modelleket Renault márkanéven forgalmazzák. Az új sportos Sandero a sportos sub szegmensben foglal helyet, ami a legversenyképesebb kategória. A Sport modell egy 5 üléses, 5 ajtós igazi hot hatch, a 145 lóerős benzinmotorjával, amihez 6-fokozatú kéziváltót szerelnek, valamint kapott még ESC-t sport hangolással, új felfüggesztés beállításokat, kormányzást, és fékrendszert a 4 tárcsa fékekkel. Az új Renault Sandero R.S. értékesítését 2016 elején kezdik meg Argentínában.

- Kartos Patrik -

2015-08-15, 21:00:44

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Free Counters
Free Counters

Asztali nézet