MENÜ
   

 

 

 

2015 Frankfurt Motor Show – Citroën

A Citroën, mint illusztrálja a győztes WTCC elkötelezettségét, ami több, mint valaha volt versenyben. Az újdonságokat a híres Frankfurt Motor Show-n is bemutatják. Citroën két erősen tervezett concept autót is elhoz a kiállításra. A világpremierjét itt tartják a frissítő C4 Cactus verziónak, ami visszajár szellemben a legendás Méhari-val. Az Európai debütálása itt lesz az új Aircross concept autónak is, ami sportos stílusos megjelenést kapott a tervezőktől.

 

 

2015 Citroen Aircross Concept

 
A megújult modellek is megjelennek a kiállításon, mint a modernizált új C4 Cactus és a C1-es. A legkeresettebb modell is megújult, ami az új C4 és az új Berlingo Multispace. Az új és megújult modellek mellett technika terén is újít a Citroën. A hatékonyabb legújabb generációs motorokat is megkapják a Citroën modell, amik tartalmazzák a Diesel BlueHDI motorokat, amik közül a BlueHDI 150 és 180 változatot a C5-os is használni fogja. A dízelmotorok mellett a PureTech benzinmotor család is jön az új 3-hengeres PureTech turbófeltöltős takarékos motorral, amit szavaztak az Engine of the Year-nek.  

 

2015 Citroen Aircross Concept

 

A 360°-os CUSTOMER EXPERIENCE (ügyfél élmény) nevezetes szolgáltatásokkal érkezik, olyanokkal, mint a Citroën Service Racing, és a kötelezettség vállalás Citroën & You. A Frankfurt-i autókiállításon a nagyközönségnek szeptember 17-én nyitnak a kiállítás kapui, de a sajtónapokat kedden és szerdán tartják szeptember 15-16 között, amikor is az újságírók nyugodtan megnézhetik az újdonságokat és kérdezhetnek a gyártók standjain.

- Kartos Patrik -

2015-08-18, 18:02:09

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet