MENÜ
   

 

 

 

2016 Citroën C1

Citroën új generációs C1-ese már 66 000 db-os eladással büszkélkedhet kevesebb, mint 1 év alatt. A jelenlegi generáció a nyárra megújult új elérhető színekkel, és 2-tone kínálattal, valamint tartalmazza az 5-ajtós változatot is. A megújult modell felszerelését kiegészítették az Active City Brake, és a Lane Departure Warning technológiákkal. Az új C1 kínálat tartalmazza a Blue Lagoon színárnyalatot a teljes életerővel. Az új karosszéria szín, ami mellett 7 külső színárnyalatot tettek hozzá, ami már elérhető és választható a 2-tone fényezéssel az opciós listáról, a 3 és 5 ajtós változatokhoz egyaránt. A 2015-ös C1-es mindennapi kényelmet kínál a kompakt méretének (3.46 méter) köszönhetően, a kiemelkedő manőverezhetőségével, és a magas szintű kényelmes felfüggesztéssel.

 

 

Citroen C1

 
A biztonságot lehet fokozni az Active City Brake (aktív városi fék) automatikus fékezés technológiával, ami elkerüli az ütközést alacsony sebességnél. A rendszer a rövid hatótávolságú szenzorokat használja, amit a szélvédő felső részébe építettek be. A rendszer 30 km/órás sebességig akár teljesen meg is tudja állítani az autót, aminek előjele a vizuális- és hangjelzések. A felszerelés listához még hozzáteszik a 7 colos tablet-et, a Mirror Screen technológiát, a hands-free kiegészítőt, a start rendszert, a tolató kamerát, és a Hill start asszisztenst. Az új modell kezdőára 10 250€, valamint választható négy Euro6-os benzinmotorral a VTi 68 kézi váltóval, a VTi 68 ETG, a VTi 68 S&S kézi váltóval, és a PureTech 82 szintén kézi váltós.  

 

Citroen C1 utastér

 

A C1 két karosszéria változattal lesz elérhető a Saloon és az Airscape nyitott tetős változat, amik 3 és 5 ajtós változatban választhatók. A felszerelés lista tartalmazza a Live, a Feel, és a Shine felszerelés szinteket. A karosszéria 8 színben választható, amik tartalmazzák a Caldera Black, a Gallium Grey, a Carlinite Grey, a Blue Lagoon, a Lipizan White, a Smalt Blue, a Scarlet Red, és a Sunrise Red színeket. A karosszéria színek mellett a tető választható a Blue Lagoon, a Gallium Grey, és a Caldéra Black színekben az opciós 2-tone fényezés esetén.

- Kartos Patrik -

2015-08-19, 21:42:20

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Free Hit Counter
Free Hit Counter

Asztali nézet