MENÜ
   

 

 

 

 

2016 Chevrolet Colorado Special Edition

Chevrolet két Special Edition változatot dob piacra a népszerű Colorado pickup truck-ból. Az új Midnight Edition és a Z71 Trail Boss változatok stílusosabb megjelenést kapnak, az alap változatokhoz képest. A Midnight Edition felidézi az esztétikus városi tuner járműveket, miközben a Z71 Trail Boss a terep képességeit hozza elő. A Midnight Edition a Silverado Midnight Edition megjelenését viszi tovább. Az új modell tartalmazza a fekete exkluzív megjelenést a hozzáadott külső részletekkel, olyanokkal, mint a hűtőrács, a jelvény, és a 18”-as alu. felnik.

 

2016 Colorado Midnight Edition & Trail Boss

 
A hozzáadott tartalom még kiegészíti a platóbéléssel és a lágy felhajtható csomagtér ajtóval, mindkettő feketében, valamint a Chevrolet jelvénye küszöb díszlécekkel. A Colorado Midnight Edition elérhető az LT változatokhoz Extended és CrewCab karosszéria változatokban, valamint 2WD és 4WD meghajtással. A választható motorok tartalmazzák a 2.5 és 3.6 literes motorokat, valamint az új 2.8 literes Duramax turbófeltöltős dízelmotort. A másik special edition változat a 2016-os Colorado Z71 Trail Boss, ami a Chevrolet Z71 off-road truck felfüggesztését kapta meg, az agresszív abroncsokkal. Az új változat teljesen új sport csíkokat, LED trail világítást kapott, amiről felismerhető a Trail Boss.  

 

2016 Chevrolet Colorado Midnight Edition

 
A felszerelése még tartalmazza a 17”-es alu. felniket - a Goodyear Wrangler DuraTec 265/65 R17 all-terrain abroncsokkal, a bátor sárvédőket, és a felépő csöveket. A Trail Boss-ra szintén jellemző a fekete jelvény a hűtőrácson, és a platóbélésen, valamint a padló szőnyegeken. A Colorado Z71 Trail Boss elérhető a Z71 modellekhez Extended és CrewCab karosszériával, valamint 2WD-4WD meghajtásokkal. A motor választék szintén azonos Midnight Edition-nel, ami tartalmazza a 2.5 és 3.6 literes motorokat, valamint a 2.8 literes Duramax dízelmotort.  

 

2016 Chevrolet Colorado Trail Boss

 

Mindkét modell árát később jelentik csak be. A Colorado eladásai 2015 első felébe 41 575 eladott db-ot hozott, amivel új vezető truck a Chevrolet kínálatában, olyan piacokon, mint a California és Texas. A Colorado még kategóriájában megelőzte közel 20%-val a Nissan Frontier-t az első félév eladásai alapján.

- Kartos Patrik -

2015-08-20, 11:18:20

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Web Counter
Web Counter

Asztali nézet