MENÜ
   

 

 

 

2016 Chevrolet Colorado Duramax

A legkeresettebb truck a piacon most elérhető turbófeltöltős dízelmotorral. A 2016 Chevrolet Colorado Duramax dízel a midsize truck kategóriában, képességben és hatékonyságban példátlan szinteket ért el. A dízel Colorado elérhető lesz az LT és Z71 CrewCab modell változatokhoz, 2WD-4WD meghajtásokkal, ami 3 730 $-os plusz költség lesz a 3.6 literes V6-os modellek árához képest. A Colorado díjnyertes kombináció a kifinomultsággal, a manőverezhetőséggel és a kapcsolati kiegészítőkkel, a dízel képességeivel.

 

 

2016 Chevrolet Colorado Duramax

 
A Colorado megkapja a Chevy MyLink telefon egyesítő technológiát, és kompatibilis az Apple CarPlay-vel, valamint megkapja az OnStar 4G LTE-t - a Wi-Fi hotspot-val, a Lane Departure Warning-ot (sávelhagyásra figyelmeztető), és a Forward Collision Alert-et (előzetes ütközés figyelmeztető). Az új 2.8 literes Duramax turbófeltöltős dízelmotor a GM globális családjához tartozik, a 4-hengeres motorokhoz, ami szállít értéket, képességet, és hatékonyságot. A motor jellemzői közé tartozik a változó geometriájú turbófeltöltő is, ami optimális erőt biztosít.  

 

2016 Colorado Duramax Diesel részletek

 

A motor 181 lóerős (135 kW) a SAE hitelesített adatai szerint, amit már 3 400-as fordulaton képes leadni, és a maximális nyomatéka 369 lb-ft (500 Nm) nyomaték, ami már 2000-es fordulaton a rendelkezésünkre áll. A 2.8 literes Duramax dízelmotor kibocsátási értékét javították a hűtött kipufogógáz recirkulációs (EGR) rendszerrel, ami javította a kibocsátási értéket és az NOx képződését. A Colorado utasterében javult a zaj és vibráció erőssége is, ami az integrált Centrifugal Pendulum Vibration Absorber-nek (CPVA) köszönhető, ami a nyomaték konverterben használt, az alap Hydra-Matic 6L50 6-fokozatú automata váltóval.

- Kartos Patrik -

2015-08-20, 19:18:11

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet