MENÜ
     

 

 

 

2015 Carlsson ForTwo CK10

A Carlsson tuner kezelésbe vette a legújabb Smart ForTwo generációt, amihez elkészítették az első egyéni tuning csomagot. A 2.70 méteres autó kapott a Carlsson-tól jellegzetes felniket, aerodinamikai elemeket, és a mérték utáni utasteret, amitől tökéletes városi kisautóvá válik.

 

 

2015 Carlsson Smart CK10

 
A legújabb generáció értékesítését tavaly novemberben kezdték meg, a 3. generációs Smart ForTwo-nak, ami folytatja a siker sztorit a korábbi generációk után. A Mercedes és Smart tuning specialista Carlsson most elkészítette a mágikus „Champion of the City”-t. A tuning Smart 17”-es 1/5 REVO III felniket kapott, alacsonyabb rugókkal, és első-hátsó légterelővel, amikkel a Carlsson Smart CK10 megjelenése céltudatosabb.  

 

2015 Carlsson Smart CK10 - int -

 

Az új tuning modell finom részleteit láthatjuk közelebbről nézve, mint a polírozott felni peremeket, amik a fekete küllőket zárják körül. A hátsója még kapott új ütközőt kivágásokkal a 4 kipufogó végnek, a sport kipufogó rendszerrel. A Carlsson mellett a Brabus is kifejezetten Mercedes és Smart modellek tuningolásával foglalkozik, így várhatóan jó pár tuning csomag megjelenik az új Smart-hoz is.

!Képek a www.autoevolution.com-ról származnak!

- Kartos Patrik -

2015-08-22, 11:51:35

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet