MENÜ
   
 

1200 Smart hétvégén Budapesten

A nyár végén különleges autós fesztivál lesz, amire több ezren érkeznek majd a világ minden tájáról. A 15. alkalommal megrendezett Smart Times történetében először egy metropoliszban valósulhat meg a különlegesen színes autós találkozó. A fővárosi esemény fénypontja az augusztus 29-én, délutánra szervezett autós felvonulás lesz. Az 1000-nél is több autó színpompás menetét Budapest több pontján is meglehet nézni.

 
 

Az új Smart-ok

 
  A konvoj a Hungaroringről indul 14 órakor, majd a Duna menti útvonalon és a Lánchídon való átkelés után, az Andrássy úton mennek tovább a Hősök tere felé. Az autók a Felvonulási téren fejezik be a felvonulást. A pontos útvonal a www.smart.com/hu weboldalon elérhető. A fővárosi programok előtt autós túrák során ismerhetik meg a résztvevők az ország legszebb tájait, és látványosságait augusztus 26-28 között. Pénteken Mary Popkids, szombaton pedig a Biebers zenekarok gondoskodnak a jó hangulatról. A rendezvény további színes bemutatókkal és workshopokkal nyújt felejthetetlen élményt a hazai és külföldi látogatóknak.  
 

  

Smart-ok, és az új ForTwo

 
 

Az autó rajongóknak is kiváló lehetőség, hogy az eseményen az új ForTwo és ForFour modelleket meglehet ismerni közelebbről, és számos különleges modellt ki is lehet próbálni a rendezvény alatt. A SmartTimes 15 találkozóra az ingyenes részvételt biztosító regisztráció a www.smarttimes15.com honlapon elérhető. Az oldalon megtalálható még a rendezvény pontos programja is. A felvonulás alatt forgalmi rend változások lesznek augusztus 29-én, délután. A közlekedési információkat a www.bkk.hu oldalon meg lehet nézni.

- Kartos Patrik -

2015-08-27, 18:02:58

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

 

 

 

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet