MENÜ
   
 

2015 BMW M4 GTS Concept – Pebble Beach

Az M4 Coupe indulásától, a BMW GmbH bemutató a kezdeti elő nézete a nagy teljesítményű modellel, ami használható úton és versenypályán. A BMW Concept M4 GTS az első M3/M4 special modell, ami eladott US-ban. A BMW M GmbH-t alapították 1972-ben, mint a BMW Motorsport GmbH, és az ikonikus BMW M1-vel versenyautóval feltűntek. Az erő mögött a világ legsikeresebb verseny túra autói, mint a GroupA BMW M3, vagy a fejlesztett első turbófeltöltős motor, amivel győztek a Formula One World Championship-en. A BMW M GmbH visszatért a verseny gyökereihez a BMW Concept M4 GTS-vel. A BMW Concept M4 GTS folytatja a hagyományt a BMW M3 speciális modelljei után, mint a BMW M3 Evolution (1988), a BMW M3 Sport Evolution (1990), a BMW M3 GT (1995), a BMW M3 CSL (2003), a BMW M3 GTS (2010), vagy a BMW M3 CRT (2011).

 
 

2015 BMW M4 GTS Concept   

2015 BMW M4 GTS Concept

 
  A technológia élesített a futam versenyben, a túra erőben, elkötelezettség a könnyű design-val, és a korlátozott gyártott db-val verhetetlen teljesítménnyel összekapcsolt az erővel, és az exkluzív vezetési élménnyel. A BMW Concept M4 GTS bemutatóteremben az új technológiákkal, ami debütál a gyártott modellekben később idén. A BMW Concept M4 GTS jellemzői az innovatív víz befecskendező rendszer, ami már feltéve jelentős teljesítmény és nyomat növelés a BMW M4 MotoGP SafetyCar-ban. A hozzáadásban a BMW Concept M4 GTS hátsó lámpái az OLED (organic light-emitting diode / organikus fénykibocsátó dióda) technológiát használják. A BMW Concept M4 GTS épített a BMW M4 Coupe-ra, aminek megjelenését megtartották.  
 

 

2015 BMW M4 GTS Concept

 
  Az új modell kapott manuálisan állítható első légterelőt és a hátsó szárnyat, amiket szénszálból készítettek a tökéletes aerodinamikai egyensúllyal a versenypályákon és az úton. A tervezésénél a szigorú tapadással és a könnyű design-val, valamint a CFRP (szénszál erősített műanyag) motorháztetővel tartották alacsonyabban az autó súlyát és súlypontját. A széles első légnyílásokat optimalizálták a légáramlással, és minimalizálták az első tengely emelkedését. A dinamikus és exkluzív jelenléte a BMW Concept M4 GTS-nek hangsúlyos a külső fényezés árnyékkal a Frozen Dark Grey metál fényezéssel, és az Acid Orange kiegészítéssel az első légterelőn alkot hatékony kontrasztot. A könnyű és kovácsolt könnyűfém felnik a 666 M stílusban szintén megkapták az Acid Orange kiegészítést.  
 

  

2015 M4 GTS részletek

 
  A 9.5Jx19”-es első és a 10.5Jx20”-as hátsó felnikre szereltek Michelin Sport Cup2 abroncsok biztosítják a kiváló tapadást a 265/35 R19 és 285/30 R20 méretekben. A víz befecskendező rendszer bevezetett a BMW M GmbH-vel látják a mérnökök használattal a fizikai hatását a vízzel, és amikor eltünteti hozza a kívánt energiát. Amikor a víz elpárolog, és keresztül megy a fázison elnyeli a hűtő a hűtéssel. Az eredmény a végső kompresszió hőfok az égéskamrában, és ezért a motor hajlamos „knock-kopogás” csökkentése lehetővé teszi a turbófeltöltős motor használatát nagyobb töltőnyomással, és a befecskendezés is korábban történhet meg. Az új technológia biztosítja a teljesítmény és a nyomaték növelését, miközben azonos idő alatt csökkenti a hő terhelést.  
 

  

2015 BMW M4 GTS

 
 

A BMW Concept M4 GTS hozza a nagy teljesítményű technológiát közvetlenül versenypályáról az útra. Az erős teljesítmény lehetséges a turbófeltöltős 6-hengeres sor motorral. A BMW Concept M4 GTS felszerelt az innovatív hátsó lámpákkal, és a jellemző OLED (organikus fénykibocsátó diódák) technológiával, az új típusú fényforrás termel a teljes felületen homogén megvilágítást. Az alacsony telepítési magassága éppen 1.4 milliméter, és a képessége a működés egyéni fény modulokkal, amik kibocsátanak fényt és egy pont ad rugalmasságot, valamint lehetővé teszi a pontosságot. A világ premierje a BMW Concept M4 GTS-nek a Pebble Beach Concours D’Elegance-on volt, Monterey-ben, California-ban augusztus 13-án, 2015.

- Kartos Patrik -

2015-08-31, 18:31:24

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

2015 BMW M4 GTS Concept

 

 

 

 

 

 

Hit Counter
Hit Counter

Asztali nézet