MENÜ
   
 

2015 Skoda SuperB GreenLine 1 780km-es hatótávval

Az új Škoda SuperB kiemelten alacsony fogyasztást biztosít a 3.7 l/100 km-es fogyasztással, amit a kis 1.6 literes TDI 88kW (120 lóerő) teljesítményű motor biztosít. A 3.7 l/100 km-es fogyasztás mellett a 95 g/km-es CO2-kibocsátása van, az új SuperB GreenLine modelleknek sedan és kombi változatokban egyaránt. A Škoda új csúcsmodelljének legtakarékosabb változata, egy tank üzemanyaggal több, mint 1 780 km-t tud megtenni. Az új Škoda SuperB GreenLine 1.6 TDI motorjához 6-fokozatú kézi váltót szerelnek. A többi SuperB-hez hasonlóan alapfelszerelésnél megkapja a Start-Stop rendszert, illetve a fékezési és motorfék használatakor visszanyert energiát.

 
 

 2015 Skoda SuperB GreenLine  

Az új SuperB GreenLine modellek

 
  Az új GreenLine modellek további különlegességei a hosszabb áttételezésű 6-fokozatú kézi váltó, és az SCR (szelektív katalitikus redukció) katalizátor. Az új SuperB GreenLine karosszériáját és alvázát finom hangolták, valamint a futómű 15 mm-es ültetést kapott, a hagyományos SuperB-hez képest. A GreenLine változatok kaptak hátsó légterelőt, amik javítják a légellenállási értéket, ami a SuperB GreenLine esetében 0.263, és a kombi változat esetében 0.275. Az új változat 66 literes üzemanyagtartállyal van felszerelve, amivel egy tankolás után 1 780+ km-t tud megtenni. A kibocsátási normák teljesítéséhez megkapta az oxidációs katalizátort és a dízel részecskeszűrőt. A SuperB GreenLine SCR rendszer az AdBlue adalékanyag használatával csökkenti a nitrogén-oxid kibocsátását.  
 

 

2015 Skoda SuperB & SuperB Combi

 
 

Az alacsony gördülési ellenállású gumiabroncsokat a 16”-os felnikre szerelik, de elérhető 17”-es felnikkel is. A GreenLine megjelölést a csomagtér ajtón helyezték el, valamint a felszerelése tartalmazza SunSet árnyékolást (hátsó oldalsó ablakok napvédő üvegek), és a ködfényszórók már tartalmazzák a kanyar követő funkciókat. A GreenLine változat elérhető Active, Ambition, és Style felszerelés szintekkel. Az első GreenLine modellek 2008-ban jelentek meg. A SuperB GreenLine modellel együtt 33 Škoda modell választható takarékos GreenLine változatban, és 105 modell 120 g/km alatti CO2-kibocsátással rendelkezik. A GreenLine takarékos változatok mellett földgázüzemű változatokat is kínálnak, amik szintén a takarékos modell kínálatot bővítik.

- Kartos Patrik -

2015-09-02, 09:43:29

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

2015 DMC Luxury Huracan LP610 Stage3

 

 

 

 

 

 

Free Counter
Free Counter

Asztali nézet