MENÜ
   

 

 

 

 

2015 Buick Verano – CHINA

A Shanghai GM bemutatta az új Buick Verano-t az új generációs sport sedan-t, amit értékesítenek a Kínai kereskedésekben. A Verano 8 változatban lesz elérhető, ami 135 900 (kb. 19 136 €/ 6,0 mil. Ft) és 199 900 RMB (kb. 28 150 €/ 8,8 mil. Ft) közötti áron lesz értékesítve. A legújabb modell a Buick Kínai kínálatában kombinálja a stílusos dinamikus megjelenést, és a kényelmes utasteret. A Verano szemlélteti az eleganciát és a dinamizmust az új generációs Buick modellel. Az új modell megkapta a védjegy vízesés Buick hűtőrácsot, és a fekete zongora lakk kiegészítőket. A megjelenését még fokozták a szárny alakú HID xenon fényszórókkal, és a LED nappali fényekkel, valamint ez visszatér a hátsó szárny formájú LED lámpákkal.

 

2015 Buick Verano - CHINA  

2015 Buick Verano

 
Az új Verano elérhető lesz Agate Red, Amber Brown, Mica Blue, Track Grey, Pearl Black, Snowy White, és Glacier Silver fényezéssel. A Verano sportosságot biztosít a vezetőnek, ami köszönhető a rövid első túlnyúlásnak, és a széles nyomtávnak. A sportos megjelenést tovább fokozza a 17”-es 10-küllős alu. felni szett, az integrált hátsó légterelő, és a dupla kipufogóvég. Az új modell osztályvezető légellenállási értéket ért el, amin kevesebb, mint 0.27. A Verano 2700 mm-es tengelytávja remek ergonómiát ad, valamint az ülések kaptak prémium bőr és Alcantara szarvasbőr kárpitot, ami fokozza a minőség érzetet. A prémium érzést fokozzák a dupla varrással a műszerfalon, az ajtó elemeken, és a középső kartámaszon. Az új modell utastere elérhető Satin Beige, Cool Black, és Stylish Brown színekben. A meghajtásáról újonnan fejlesztett hajtásláncok gondoskodnak, a Start-Stop rendszerrel, ami városi forgalomban csökkenti a fogyasztást és a CO2-kibocsátását.  

2015 Buick Verano - 03  2015 Buick Verano - 04  

2015 Buick Verano

 
A 20T változat egy 1.5T SIDI motort kap, ami a legerősebb motor a GM újgenerációs Ecotec motor családjából. A motor magába foglalja a mozgási energiát, olyat, mint a dual változó szelep vezérlés, az integrált hengerfej/ kipufogó csatorna, és a vízhűtött befecskendezés. A kis 1.5 literes motorhoz már az új generációs 7-fokozatú DCG váltót szerelik, ami szállít maximális teljesítményt 124 kW-val (169 lóerő), amit 5 600-as fordulaton tud leadni, és a növelt nyomatéka 250 Nm, ami már 1 700-as fordulattól a rendelkezésünkre áll egészen 4 400-as fordulatig. A 124 kW teljesítményű motor 8.8 másodperc alatt tudja felgyorsítani az új modellt 100 km/órára álló helyzetből, ami mellett az átlag fogyasztása 6.1 l/100 km. A 15S változat szintén egy 1.5 literes motort kap, ami már egy középre szerelt szívómotor, amit elláttak a Spark Ignited Direct Injection-vel (SIDI – Szikra gyújtott közvetlen befecskendezés).  

 

2015 Buick Verano - int -

 
A gyengébb motorhoz már egy 6-fokozatú DSS intelligens váltót szerelnek, de választható 6-fokozatú intelligens kézi váltóval is. A gyengébb erőforrás 87 kW (118 lóerő) teljesítményt biztosít, amit 6 600-as fordulaton tud leadni, és a csúcsnyomatéka 146 Nm 4 000-es fordulaton, ami mellé alacsonyabb 5.9 l/100 km-es fogyasztás társul. A Verano optimalizált MacPherson első felfüggesztést kapott és kompozit torziós rudat a hátsó felfüggesztéshez. A Verano-nál összpontosítottak a biztonságra, aminek köszönhetően a karosszéria szerkezet 72%-át nagy szilárdságú acélból készítették, ami növeli a biztonságot és csökkenti a súlyát. A tető és oldal elemekhez, már lézer forrasztás technológiát használnak. A 6 légzsák jön alapként a teljes kínálatba az exkluzív felszerelésű Verona modellekhez. A Verano felszerelése tartalmazza még az OnStar-t és a Bosch legújabb Electronic Stability Program (ESP – Elektronikus Stabilitás Program), ami megtestesíti a 17 jellemzőt, amik tartalmazzák a Hill Start Assist-et (HSA – Visszagurulás-gátló rendszer), és a Panic Brake Assist-et (PBA – Pánik fék asszisztens).  

 2015 Buick ExcelleGT & Excelle  

2012 Buick Excelle & 2015 Buick ExcelleGT

 

A Tire Pressure Monitoring system (TPMS – Abroncsnyomás ellenőrző) mindegyik modell változatnál az alapfelszereléshez tartozik. A biztonsági rendszerek közül megkapja az Adaptive Cruise Control-t (ACC – Adaptív tempomat), a Lane Keep Assist-et (LKA – Sávtartó asszisztens), a Collision Mitigation Braking (CMB – Ütközést csökkentő fékezés), az Automatic Park Assist-et (APA – Automatikus parkoló asszisztens), és a High Beam Assist (HBA – Távolsági fényszóró asszisztens). Az új Verona a kényelmet is fokozza olyan elemekkel, mint a két részes panoráma napfénytetővel, a Remote Engine Start-val (RES – távoli motor indítás), a két USB porttal hátul, az automata elektromos ablakokkal, és a kulcsnélküli indítási és nyitási rendszerrel. Az új modell még a legújabb IntelliLink rendszert is megkapta, ami tartalmazza a nagy felbontású 8 colos érintőképernyőt, ami biztosítja a multimédiás és navigációs rendszert, amihez egyetlen érintéssel hozzá lehet férni. A multiple audio bementek mellett Bluetooth kapcsolatot is biztosít a szórakoztató rendszere. A Verano alapfelszereléséhez tartozik még a fűtött elektromos külső visszapillantók - a LED irányjelzőkkel. A felszereléséhez még tartoznak a fűtött első ülések, és a 4.2 colos nagy felbontású vezető információs kijelző. Az új Verano csatlakozik a Buick Excelle és a teljesen új Excelle GT középkategóriás modellekhez.

- Kartos Patrik -

2015-09-09, 16:27:30

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

1962 Porsche 356 Carrera2 Coupe

 

 

 

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Asztali nézet